Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nagyobb mérettel rendelkező férfiak Magyarországon? 20+ cm-mel? L/20
Ez baromság.
Mit szólnál hozzá, ha mi férfiak is punci alapján választanánk nőt...ja , nem elég szűk, ja nem nedves 3 perc alatt, ja, nagyon saláta, ja nem tetszik a színe.... szóval ez így baromság, főleg hogy egy 20+ os farokkal lehet, hogy semmire sem mennél!!!
Valóban rengetegen a segglyukuktól mérik itt GG-n, mivel hihetetlen a farokméretinfláció... :)
Nekem viszont valóban 20/6-os méretem van, el is küldtem privátban a bizonyítékot róla.
#17: Köszi a lepontozást (sajnálom, hogy téged frusztrál hogy neked is kicsi), de nem. Tényleg egy régi barát, aki egyedülálló, és mielőtt megkérded, hogy honnan tudom mekkora, a válasz egyszerű, fürdőnadrágban a strandon és uszodában is elég egyértelmű a pajszer mérete, meg uszoda után a zuhanyzóban is volt "szerencsém" látni.
Ja, nekem sem hatalmas ha már itt tartunk, de veled ellentétben nem vagyok tőle befeszülve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!