Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem ezt? Mi az,hogy egy pasi pár év házasság után másra vágyik,és más nővel akar szelxelni? A másik nő puncija talán nem ugyan azt tudja? Nem értem ezt a logikát.. Akkor miért házasodik össze valaki a másikkal? Miért nem marad szingli?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 08:30
21/26 anonim válasza:
Azért a kérdezőben van egy indulat és flusztráció. Vajon mi lehet az oka?
22/26 anonim válasza:
Ide jött levezetni, hagyjátok rá.
23/26 anonim válasza:
...és lelkesen törölteti a neki nem tetsző kommenteket! Többek között az én egyik velős hozzászólásomat is...
Nettó szánalom! Tényleg qrvajó lehet a házassága, hogy ide jön fel a férfiakat szidni, ócsárolni. Ebből az egészből pont az jön le, hogy megcsalta az a jóember. ...amin mondjuk nem is csodálkoznék...
24/26 anonim válasza:
Ma szerintem én leszek keresztre feszítve de megvédeném a férfiakat.
Sok év házasság után, én is vágyom más férfira. Van akinél az az ok, hogy keveset kap otthon, van aki csak azért mert jó érzés ha újra azt érzed vágynak rád. Mert akárhogy lehet mondani, otthon egy 10 éves házasság után már nem ugyan olyan a szex, mint egy új partnerrel, akivel várod az első alkalmat, újra izgulsz, újra a vágy hajt.
25/26 anonim válasza:
#24, én is ffit védeni voltam itt, töröltette is a kommentemet... (23-as vagyok)
26/26 anonim válasza:
Kérdező: Amúgy a méhecske száll virágról virágra, nem a kivert kutya. Ez azért lényeges, mert a méhecske ezt élvezi, a kivert kutya meg szarul érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!