Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem ezt? Mi az,hogy egy pasi pár év házasság után másra vágyik,és más nővel akar szelxelni? A másik nő puncija talán nem ugyan azt tudja? Nem értem ezt a logikát.. Akkor miért házasodik össze valaki a másikkal? Miért nem marad szingli?
Ehm, nos.
Először is, ha 10 éve napról-napra jobban imádjátok egymást, akkor azért az felvet bennem kérdéseket.
Másodszor, kicsit vissza kéne venni az ítélkezésből, pláne, ha valakinek a szempontjait nem is érted.
Harmadszor, érdemes elgondolkodni a saját szexuális és gondolkodásbeli érettségeden, ha a több partnerre irányuló szexuális vágy neked összefüggésben áll a karakterrel, illetve ha nem érted, hogy miért jó a szexben a változatosság, meg az előnyös konstrukció + kellemes kompromisszumok kombináció.
Végül pedig a házasság ma már nem sokat jelent,
A nőknek sokkal többször kell a házasságban más.
Ők szokták máshoz járkálni többször. Csak titokban.
Már előtte is az voltam, ne aggódj 😉 ...és igen, a férjem tud róla, ismeri a múltamat.
...csak nehogy a következő játszótársam pont a te férjed legyen... 😗😈
"A másik nő puncija talán nem ugyan azt tudja?"
Nem, nem ugyan azt tudja. 🙂 Mint ahogyan a masik ferfi penisze sem ugyan azt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!