Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki másodjára házasodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki másodjára házasodik milyen dolgokra figyelsz hogy belemenj a házasságba? Mert másodjára az ember meggondolja, aki nem szeretne újraházásodni az ne írjon

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Passz! Én nem szeretnék újra házasodni ha elválnék. Az ember egyszer házasodik, a második már nélkülözi azt a fajta varázst ami először volt. Egyszer teszünk fogadalmat, ha az nem jött össze, akkor van értelme egy újbólinak?

Sőt, egy fedél alatt sem szeretnék már élni senkivel, köszönöm megvan mindenem, egyedül is életképes vagyok. Maximum hétvégi kapcsolat.

2023. ápr. 4. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyanúgy megadom az esélyt az új páromnak, mint a réginek. Azért, mert az előző akármi okból is nem működött, attól még a másik kapcsolat nem kevesebb az én szememben, és megérdemli a köteléket, ha olyan komolyságú. Én elváltam egyszer már. Jelenleg komoly kapcsolatban vagyok.

Én most azt figyelem pl hogy a másik él is stabil-e pénzügyileg, mert nem akarok anyagilag annyira durván egybefolyni, mint az első feleségemmel. Illetve én szerzpdésen is gondolkodnék, ezt a párommal megvitattam már és ő is ugyanígy gondolkodik.

2023. ápr. 4. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazasodnek ujra
2023. ápr. 4. 10:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#bocs, feleslegesen volt irnom. Most vettem eszre
2023. ápr. 4. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
A házasság nemcsak egy közjogi értelemben vett szerződés, hanem van egyfajta érzelmi töltete is. Én másodszorra is megházasodtam, elérte a kapcsolatunk azt a szintet, hogy a legmagasabb polcra tegyük, ne pedig csak élettársak legyünk.
2023. ápr. 4. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az elsővel se úgy tervezte az ember, hogy el fog válni. Szóval azokat az apró jeleket figyelném, amikből első házasságomban áthidalhatatlan ellentétek lettek.
2023. ápr. 4. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Az ember huszonévesen naiv, elképzeli a csodás jövőjét. Majd eltelik 20 év, lesz negyvenes...
2023. ápr. 4. 11:36
 8/14 Hans Pötterman ***** válasza:
70%
Én mêg 1x se házasodtam,de úgy gondolom mint a kettes válaszoló
2023. ápr. 4. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Csak egyszer házasodtam, nem is szándékozom válni, de ha úgy hozná az élet, nyilván az új kapcsolatom tiszta lappal indulna.
2023. ápr. 4. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
A parom volt mar hazas, 3 ev kapcsolat utan (2 eves gyerekkel) nosult, szerencsere nem “buntet” engem, mert az elozo valassal vegzodott. Mi 3 ev utan most keszulunk osszehazasodni.
2023. ápr. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!