Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibulin ha veled szembe ül le a csaj miniszoknyában és többször véletlen szétnyitja a lábát hogy látom a kis fekete bugyiját azt direkt csinálja?
Amikor észrevette hogy a puncijához néztem elsőnek kicsit öszébb zárta,majd többször mintha véletlen lenne szétnyitotta és közben rámnézett.
Felizgatott de zavarban is voltam mit lehetne tenni ezután?
De tegnap este volt.
Írjak rá a csajra?
Azt se tudom mivel kezdjem mert mindketten tudjuk hogy odanéztem ezt csinálta,de nem mertem kezdeményezni nehogy félreértsem a jeleket.
„Házibulin ha veled szembe ül le a csaj miniszoknyában és többször véletlen szétnyitja a lábát”
Az azt jelenti, hogy a csaj már bepállott és bizony máshol már nem talált szegény ülőhelyet.
„hogy látom a kis fekete bugyiját azt direkt csinálja?”
Véletlenül most épp te voltál rossz helyen. Ha tényleg feléd akart volna nyitni, akkor nem lett volna rajta bugyi.
„Felizgatott de zavarban is voltam mit lehetne tenni ezután?”
Pl. legközelebb, illedelmesen nem nézel oda. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!