Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prostit véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prostit véletlenül teherbe ejt az egyik vendége az munkahelyi balesetnek számít?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk kiszakadt az óvszer.
2023. ápr. 9. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen,de a munkavallalo hibaja,mert nem hasznalta a munkavedelmi eszkozeit
2023. ápr. 9. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

A terhesség nem betegség...

A betegség már elgondolkodtatóbb lenne,de emlékeim szerint a definíció a hirtelenségre/"azonnaliságra" is épít. Googlezz rá...

2023. ápr. 10. 01:08
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

A teherbeejtés nem baleset hivatalosan.

2023. ápr. 10. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, és a munkaadó köteles felnevelni a kis lyukasgumit.😀😀😀
2023. ápr. 10. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Ejtettem teherbe prostit, orvoshoz járás és ügyvéd a vége. Nem munkahelyi baleset.
szept. 18. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért kellet az ügyvéd mi lett a vége 5/5?
szept. 19. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy ismerösöm aki teherbe ejteze ilyen csajt ,vége csaj elvetete és tilto listára rakta haveromat,csaj volt hibás engedte guminélkül neki.csaj elvetete ,anyire dühös voktrá hogy megszakitit velle minden kapcsolatot.
szept. 19. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Mert megakarta tartani és akkor nekem gyerektartás stb. És nyilván okkal nem akartam ezt cipelni. Megvolt az üzenet váltás a csajjal hogy mehet gumi nélkül a hegesztés mert védekezik. Ezzel nyertem a dolgot és végül elvetette mert rájött a megélhetése veszélybe kerül terhesen.

szept. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!