Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyógyszert szedek és véletlenül mégis teherbe esnék megjönne a menszeszem a gyógyi miatt? Vagy az nem számít h gyógyit szedek vagy nem ha terhes vagyok akk nem jön meg és kész?!
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 08:57
2/10 A kérdező kommentje:
Hát ha terhességről van szó meg gyógyszerről több mint valószínű h fogamzásgátlóról beszélek főleg h ebbe a témakörbe is írtam...
2009. aug. 22. 09:11
3/10 anonim válasza:
Eléggé zavaros, de alapból ha terhes vagy tuti hogy nem lesz mensi. Viszont jobb lenne - mielőtt gyógyszert szedsz és szexelsz - ha tájékozódnál az alapvető biológiai tényekről ami a fogamzást illeti.
4/10 anonim válasza:
Hát nekem volt ismerősöm aki terhes volt és 4 hónapig megjött neki vagy meddig... Szóval elképzelhető de szerintem nem nagy az esélye.
5/10 anonim válasza:
És a fogamzásgátló mit gyógyít? :)
7/10 A kérdező kommentje:
az uccsó válaszolót nem értem...
2009. aug. 22. 09:45
8/10 anonim válasza:
hát, ha nem érted akkor jobb is:)
9/10 anonim válasza:
Gyógyszer az. (: GYÓGYSZER.
Egyébként a nőgyógyászod szerintem mindent elmondott. Tabletta mellett szinte lehetetlen, hogy teherbe ess.
10/10 anonim válasza:
aki írta hogy nem jön meg a mensi, az rosszul tudja. mert tabi mellett is megjön, még nagyobb valószínűséggel mint annál aki nem szed tabit, mert a mesterséges rendszerben amit létrehoz ott van a vérzés ideje és akkor valamit produkálni fog. én több olyan nőt ismerek akik a terhesség félidejéig véreztek. úgyhogy meg fog jönni ha tehebe esel, ez nem biztos jel hogy kimarad a menzesz. de ha rendesen szeded a gyógyszert és nem történt baki akkor nem lehetsz terhes és nem kell rajta rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!