Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletlenul meglattam annak a pasinak a farkat, aki nagyon tetszik es elegge kicsi neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltam mar jo par fiuval es eddig mindig szerencsem volt, eleg nagy farku pasikat fogtam ki. Es tudom hulyeseg ez, de elegge lelombozott. Veletlenul lattam egy meztelen kepet rola ahol allt neki es tenyleg kicsi volt. Felek, ha lefekszem vele csalodok nagyon, pedig a fiu nagyon tetszik2023. ápr. 2. 11:14
2/10 anonim válasza:
Hagyd szegény srácot, keress másikat.
Amúgy hogy lehet “véletlenül” meglátni valakinek az álló farkát?
3/10 anonim válasza:
Mit tegyél? Van még néhány milliárd férfi a világon...
4/10 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
5/10 anonim válasza:
Kérdés, mit szeretnél te vele művelni? Pl.: ledominálhatod emiatt, vagy lábmunka még érdekes lehet.
6/10 anonim válasza:
Lefekszel vele, kirpóbálod a kicsijével és rájössz, ha ügyes jó lesz az is. Mekkora az a kicsi amúgy? Az én egyik pasimnak 12cm volt mereven, de olyan bajnok ügyes volt bele, mint senki más eddig...34N
7/10 anonim válasza:
Feküdj le vele, mert attól függetlenül lehet tudja használni. Én voltam olyan pasival, akinek nagy mérete volt, de olyan béna volt vele, hogy alig vártam, hogy vége legyen. Egy pasinak akar mekkora is van, a lényeg, hogy tudja azt használni.
8/10 anonim válasza:
Ez megint valami kisfarkú pasi önsajnáltató kérdése.
“Véletlenül láttam meztelen képet róla…”
Életszerű.
9/10 anonim válasza:
Én is elég gyakran szoktam látni meztelen képeket az ismerőseimről amiken álló farokkal pózolnak.
Főleg azok akiknek kis farkuk van,na azok szeretnek vele leggyakrabban fotókon hencegni.
Ja nem.
10/10 anonim válasza:
Elég buta vagy, ha kép alapján azt hiszed, hogy meg tudod állapítani, mekkora neki... De már a nagy farkúakat fogtam ki résznél is azt gondoltam, hogy tuti valamiféle tévedésben vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!