Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emlékeztek még a fiatalkori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emlékeztek még a fiatalkori szexetekre?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy igaz-e az a mondás, hogy a tini punci jobb értés-e mint az érett 25-ös?

Tényleg 15-16 éves korban a legjobb a szex?

Fogalmam sincs de néhány fórumon ezt olvastam és őszinte beszámolótokat szeretném kérni. Köszönöm

2023. ápr. 9. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként megerősítem az előttem szóló nőket. Én is elég korán kezdtem szexelni, 14 évesen, onnantól egész gimiben végig voltak barátnőim, sportolóként népszerű voltam a csajoknál. Én a mai napig emlékszem némelyikükre, a nagyon feszes test, hegyes cicik, szűz tinipuncik, mindkét fél tapasztalatlansága nagyon izgató volt.

Mégis az igazi szexuális élmények egyetemista koromban, és a huszas éveimben jöttek, harmincas éveimre meg már jóval kiforrottabban, stabil párkapcsolatban csináltam, az már egy újabb szint volt. A feleségemmel végül megint csak más. Nyilván mint test, a tinikor és a korai egyetemista kor a legjobb, de ez még önmagában nem elég a jó szexhez, nem ettől lesz jó. Amikor harmincasként voltam gimis csajjal, akkor az egy kis visszakacsintás volt, nosztalgia, de akkor éreztem a kontrasztot, hogy bár oké, szűk, feszes és hamvas de még mennyire fogalma nincs a jó szexről.

15-16 évesen még csak próbálkozgat az ember ha egyáltalán próbálkozik, a szexuális csúcsot csak jóval később éri el, ne aggódj.

2023. ápr. 9. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Voltam 20-tól 45-ig sok puncival, de pusztán fizikai érzésre nincs köztük jelentős különbség, meleg és nedves mindegyik 🙂.

Viszont abban, hogy hogy éli meg a szexet és mit nyújt nekem, a 20 éves sehol nincs egy 35-40-45 éveshez.

2023. ápr. 9. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11:

49 éves férfiként szóról szóra írhattam volna én is ugyanezt.

kb 35 körül vagyunk a csúcson, jó volt 14 évesen is a szex, de így visszatekintve az vicces maszatolás volt:D

2023. ápr. 10. 15:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszek, mert 24 évesen vesztettem és most is annyi vagyok. N
2023. ápr. 11. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!