Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emlékeztek még a fiatalkori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emlékeztek még a fiatalkori szexetekre?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy igaz-e az a mondás, hogy a tini punci jobb értés-e mint az érett 25-ös?

Tényleg 15-16 éves korban a legjobb a szex?

Fogalmam sincs de néhány fórumon ezt olvastam és őszinte beszámolótokat szeretném kérni. Köszönöm

2023. ápr. 9. 17:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Érett 25 ös? Te bolond vagy.
2023. ápr. 9. 17:34
 2/14 Lazy Lover ***** válasza:
22%
igen igen jobb de inkább a tudat a jobb nincs különbség közte azért jobb mert újdonság
2023. ápr. 9. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

15-16 évesen semmi volt a szex ahhoz képest ami 20-30 évesen van

akkor hiába maszturbáltam előtte és volt orgazmusom, még tanulni kellett hogy ezt pasival hogy érjem el

2023. ápr. 9. 17:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem tudtad? 15-16 évesen? Ez érdekes.

Kis olvasás, kis film és megvan a válasz a standardre. Onnantóp már csak magadra kell formálni te mit élvezel.

Gondolom én.

Miért maszturbál egy fiatal lány ha a szexet magát nem kívánja még?

Csupán az érzés ismételt megéléséért?

2023. ápr. 9. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

kívántam a szexet

de az hogy szűzen maszturbálsz meg azt hogy érd el egy férfivel az orgazmust két külön dolog

2023. ápr. 9. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

Ahhoz azért a pasinak is tudni kell valamit, hogy elérd vele. Nem gondolod?

Kettőn áll a vásár.

2023. ápr. 9. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
4. Azért egy 15-16 éves lány nem feltétlenül annyira érett és van tisztában hogy mi történik. Én sem voltam, a srác meg szívesen elvette amit tudott. Viszonzatlanul használt ki, hülye voltam.
2023. ápr. 9. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Emlékszem rá, 15 évesen kezdtem szexelni. Jó volt, de ma már azt mondanám, hogy semmi extra.
2023. ápr. 9. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs milyen a tini szex, mert 19 évesen voltam először együtt egy 20 éves lánnyal. F
2023. ápr. 9. 18:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Amire akkoriban (tiniként) azt hittem, hogy jó, valójában a közelében sincs annak, amit aztán később, a tapasztalt, kiforrott szexualitásommal megéltem/megélek.

(48/N)

2023. ápr. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!