Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit szólltatok,mikor elősször láttátok smink nélkül a barátnőtöket? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat sminkelni.Szerintem szép az arcom és mások szerint is. Csak a szempillámat és a szemöldökömet szoktam és egy kis szemhéjtust ennyi. Semmi más, viszont kirándulni megyünk a pasimmal ahol smink nélkül leszek nyilván másnap. Nektek jobban tetszik egy csaj sminkben vagy ilyen kevés elmegy anélkül is? Otthon nem szoktam soha, de neki nyilván tetszeni szeretnék.2023. ápr. 7. 20:27
2/12 anonim válasza:
Én akkor akadtam ki, mikor először sminkelte ki magát. Ki nem állhatom a sminket 🤷♂️
3/12 anonim válasza:
Ugyanúgy tetszett reggel is amikor ültünk az ágyban, mint előző nap.. Előző nap volt, az első találkozásunk. Tehát smink nélkül reggel láttam elsőnek.
4/12 anonim válasza:
Jobban szeretem ha valaki természetesen néz ki. Persze megértem ha valaki sminkel, csak ne vigye túlzásba.
5/12 anonim válasza:
Semmit, a barátnőm ritkán szokott sminkelni, akkor is szolidan, legtöbbször csak a szemét húzza ki. Amikor először találkoztunk, akkor se volt rajta smink.
6/12 anonim válasza:
Én a feleségemet úgy ismertem meg, hogy egy barátnőjéhez (akit nem dugtam, csak ismertem) mentem a koliszobájukba, és ő éppen aludt. Gyerekpizsi volt rajta, kócos hajjal, smink nélkül kelt fel. Imádtam.
7/12 anonim válasza:
A szerelmemet? Hát azt hogy gyönyörű! Smink nélkül is, fáradtan is, mindenhogy!
8/12 anonim válasza:
Még szerencsére nincs minden nő vakolva.
9/12 anonim válasza:
Kirándulásra ritkán mennek talpig sminkbe az emberek. Eleve nem tilos túl ahogy írod, szóval szerintem lehet fel se tűnik a pasidnak a különbség majd. :D De amúgy ebből senki nem csinál ügyet ne aggódj.
10/12 anonim válasza:
Nem érdekel a smink, nem értek hozzá észre sem veszem, szóval szerintem teljesen feleslegesen fárasztják magukat a nők ezzel.
Egy dolgot szoktam észrevenni, amikor valaki ELMEBETEG BOHOCNAK festi magát. Ha jol értelmezem, akkor egyesek azt csinálják, hogy levágják szemöldöküket, és rajzolnak egyet helyette. És minden tulzás nélkül, nem simán rondának, hanem, bizzar szellemifogyatékosnak néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!