Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapozós lányok, ti hogy szexeltek/kaptok nyakcsókot?Egy nemsminkelő lány
Sziasztok, én is lány vagyok, nem egy perverz pasi, és nem szoktam sminkelni magam, legalábbis alapozót ritkán teszek fel. Sose tudtam elképzelni, hogy a full face of make-upból, aminek az egyik alapvetése, hogy a nyakra, dekoltázsra is leviszed az alapozót hogy lesz nyak csók/nyalogatás/harapás. Az alapozó ugyanis rosszízű és nem is ajánlatos megenni. Aki sminkben megy randira az utána hogy szexel? Most komolyan nagyon kíváncsi vagyok, már évek óta érdekel a válasz.
Rúzsból van olyan, ami nem jön le, de púderből korrektorból és alapozóból nem ismerek ilyet.
Érdekes hogy véded magad hogy nem egy perverz pasi vagy, pedig az vagy xDD
Nőként tudnod kéne hogy amit írsz az hülyeség
Mármint ha nem is sminkelsz de alapozót használtál már valaha, vagy legalább csak van vmi barátnőd aki használ, de ha máskor nem a szalagavató fotón biztos tettek rád sminket :D
Az alapozó egyrészt nem feltétlenül rossz ízű (krém ízr/szaga van), és a púder se. Ezeket magadra kened, tehát azért nem kéne h kifejezetten kellemetlen legyen, persze nem azt mondom h ezt meg kell enni de gondolom az arckrémet se szokta senki megenni, ugyanakkor nem hal bele hogyha a szájába megy tök véletlen, nem is beszélve a rúzsról stb..
A másik téma meg h olyan pasit még nem láttam aki konkrétan lenyalogatta volna az arcomat mint egy kiskutya. Egy normális alapozó meg a pusziktól, csóktól nem úgy jön le cafatokban, de ezt tudhatnád ha megpróbáltad már eltávolítani a nap végén. Ettől függetlenül persze egy kiadós szex végére a smink teljesen elfolyik, az is előfordul hogy úgy nézekm ki mint egy emos panda, de a páromat ez nem zavarja... szemfesték tus lefolyik, az alapozó 90%-a meg a párnán van (és nem a párom gyomrában!).. a rúzs meg az ő száján és van h róla kell lemosni a végén! Na szóval: senkit se izgat a smink szex közben, sőt minél jobban elkenődik annál elégedettebb mindenki szerintem (barátom legalábbis ezt állítja)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!