Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit éreztek amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit éreztek amikor ki akarjátok sminkelni a barátotokat?

Figyelt kérdés

A fiatalabb korosztaly valasza erdekel

Konkretan megszamlalhatatlan, hogy mennyi lany hozza fel, hogy egyszer viccbol kisminkelne lanynak.

Ezt olyan lanyok teszik, akikkel kolcsonos az erdeklodesunk egymas irant, es tudjak hogy hetero vagyok. Mar parkapcsolatban, baratno is felhozta egyszer.

Nem vagyok ellene, de ez valamilyen szexualis dolog, vagy mi a jo benne nektek?

2022. márc. 8. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lánynak nem sminkeltem, de gimiben kihúztam a pasim szemét. Mert poén volt. Amúgy jól is nézett ki vele
2022. márc. 8. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Mert vicces.

Engedd meg nekik, nem rosszindulatbol akarnak kisminkelni, csak nevetni akarnak.

2022. márc. 8. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Igen ezt valamiért nagoyn élvezik a tini csajok, engem is kisminkeltek anno :D

F

2022. márc. 8. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Annak idején mikor kozmetikusnak tanultam az akkori páromon gyakoroltam a sminkelést. Semmi extra nincsen benne, le lehet mosni, ettől nem lesz senki férfiatlanabb
2022. márc. 8. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Én konkrétan az egyik exemet azért festettem ki, mert szóba került, hogy férfiasan is lehet sminkelni. Kíváncsi volt, hogy nézne ki, meg én is. Aztán mikor kész lett, azért kiegészítettem egy lányos sminknek, röhögtünk egyet, és kész. Húszonévesek voltunk, nem tinik, de ez kb mindegy.
2022. márc. 8. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Eszembe sem jutna. A pasim nem travi, miért sminkelném ki?

Semmi bajom a melegekkel, de a smink egy pasin borzasztóan férfiatlan. Úgy tök oké, ha egy meleg pasi, travi, drag queen stb kisminkeli magát, egy hetero pasi sosem csinálna ilyet.

Valószínűleg te sem vagy az.

2022. márc. 9. 07:58
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 huh. rendkivul sok frusztraciot eszlelek a kommentedben, nem artana ezt valahogy levezetni kedves
2022. márc. 9. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7: ultra gáz, amikor egy (látens?) homoszexuális kisfiú megpróbál pszichológust játszani. Nem megy ez neked, ne erőltesd. :)

Én csak leírtam a tényeket. Megértem, ha neked nem tetszik, mert te mást szeretnél hallani. Attól még ez a realitás.

ezt meg csak úgy itt hagyom neked:

[link]

2022. márc. 9. 08:08
 9/12 A kérdező kommentje:

#8 tisztaban vagyok vele hogy szamtalan perverz, hatso szandekkal feltett kerdes van jelen az oldalon, ez nem jelenti azt hogy az enyemre ki kell vetitened ugyanezt a tulajdonsagot

'ultra gaz' inkabb az ignorans, kisebbsegi komplexusos viselkedesed, elutasitasz egy valos jelenseget szimplan abbol kifolyolag hogy sosem talalkoztal vele

2022. márc. 9. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

9: látom még mindig nem érted. (Mellesleg szerintem ne használj ennyi idegen szót, mert nem helyesen használod őket, vagy csak akkor ha tisztában vagy a jelentésükkel.)

Nekem végképp nincsenek komplexusaim. És elég sok meleg, leszbikus, biszexuális barátom/barátnőm van, nagy valószínűséggel többet tudok erről a világról, mint te. Semmi gond azzal, ha meleg/biszexuális vagy. Azzal van gond, ha nem mered felvállalni.

Hetero pasik nem akarnak sminket. (Még a metroszexuálisak sem.)

És a csajokat se izgatja, hogy hetero pasikat sminkeljenek ki. Kivéve, ha direkt azért teszik, hogy utána kiröhögjék őket, afféle szórakozásból. (Ezzel a fajta szórakozással viszont én nem tudok azonosulni, nem vagyok híve semmilyen megalázó tevékenységnek a konszenzusos szexualitáson kívül.)

2022. márc. 9. 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!