Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak orgazmusa?
Változó. Sok múlik a hangulaton, a fizikai állapoton, az érzelmeken. Nem mindig úgy van az, hogy látunk valami izgatót és már áll is a cerka, két rántás után pedig spriccel is. Az erekció, különösen hosszan fenntartani bizony fizikai munka a szervezet számára. Ha valaki egész héten 12 órában hordja a betont az építkezésen, ne csodálkozz, ha péntek este meg sem mozdul a szerszám, akármit is teszel. De a szellemi fáradtság és a stressz is nagyon hatékonyan blokkol sajnos. Van, akinél pont segít ezen a szex, van, akinél fordítva, pont gátolja a jó szexet. Sajnos ez van.
Nekem személy szerint fontos az előjáték. Hangolódjunk egymásra, kényeztessük egymást, mutassuk meg, mennyire fontosak vagyunk egymásnak. Legyen az együttlét egy kis külön buborék elzárva a világtól, ahol csak mi vagyunk, és csak a másik iránt érzett szeretet a fontos. Szánjunk rá időt, húzzuk a másik agyát. Legyen egy kicsit lassú, szinte már olvadjunk össze, késpbb viszont mindent bele és nyikorogjon az az ágy. Váltogassuk a szerepeket. Két emberen múlik a dolog, az nem jó, ha a partnerem csak fekszik alattam és én csináljak mindent.
Azt viszont szeretném hangsúlyozni, hogy nem igaz, hogy gumiban nem érezni semmit. Ez sokkal inkább egy mentális blokk lehet. Olyan vékony anyagból vannak, hogy azon keresztül bizony mindent érezni.
Ha jó a látvány és látszik, hogy a csaj is akarja szereti élvezi akkor kell ám az önkontroll.
De ha valami (bocsánat) löttyedt nem vonzó, tengeri csillagot játszó, “legyünk már túl rajta” kategória akkor fejben kell ott lenni, hogy le ne lankadj és el tudj menni..
Utóbbihoz egyszer volt “szerencsém” de köszönöm neki a lehetőséget első és utolsó volt ebben a sorban. 1,5 órán át rakni kutyában úgy, hogy közben inkább rá se nézel és máson kell fantáziálj hát.. kösz nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!