Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy orálozhassatok?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
7, én azt sem tudom elképzelni hogy hogy történhetett meg az első és utána hogy terjedt el 🥲😂
2023. ápr. 7. 05:48
 22/60 anonim ***** válasza:
63%
Ezeket kínjukban találták ki a régi emberek, mikor hajtotta õket a szexuális vágy, de fogamzásgátlás meg nem létezett. Gyereket nem akartak, de dugni igen, hát így oldották meg.
2023. ápr. 7. 07:04
 23/60 anonim ***** válasza:
79%
Azért ott vannak szagok, a szex sem mindig egy órás tisztálkodás után jön össze!
2023. ápr. 7. 07:54
 24/60 anonim ***** válasza:
63%
Az alap szex tartozékai: punci, farok, kéz, száj. Aki ezeket sem használja, az sajnos szexuálisan visszamaradt. Nem muszáj, stb, de akkor is.
2023. ápr. 7. 09:08
 25/60 anonim ***** válasza:
80%

Én el sem tudok képzelni egy kapcsolatot orál nélkül. Kapni és adni egyaránt. Persze ehhez kell az is, hogy a férfi nem olyan bunkó amilyet már itt írtak is, hogy nem egy egész naposan használt farkat akar a számba dugni. Igényesség magunk iránt, és tisztelet a másikkal szemben, hogy még vállalható tisztaságú szinten legyünk ha orált akarunk kapni.

40+

2023. ápr. 7. 09:16
 26/60 anonim ***** válasza:
76%

"Az alap szex tartozékai: punci, farok, kéz, száj. Aki ezeket sem használja, az sajnos szexuálisan visszamaradt. Nem muszáj, stb, de akkor is."

De ez csak a te egyéni preferenciád. *Szerinted* visszamaradt, aki nem csinálja. Szerintem meg nem, úgyhogy nem számít objektíven, mit gondolunk.

2023. ápr. 7. 14:09
 27/60 anonim ***** válasza:
61%

24, Lehet hogy valaki használja néha, de az orál vagy kéz mániások első perctől kezdve állandóan ezt akarják. Azért nem mindegy.

A másik meg, ha igazán király érzéseket keltene benned a normál behatolásos szex, és jó erőnlétben is vagy hozzá, egészséges vagy stb, akkor nem is nagyon lenne időd azon agyalni hogy ja de most orálozni vagy még ki tudja mit kellene csinálni állandóan. De ha valakinek a normál nyögvenyelősen megy, mert pl nem illenek össze vagy épp nem lehet máshogy, akkor próbál ezekkel valami fényt vinni az éjszakába, több kevesebb sikerrel.

2023. ápr. 7. 14:52
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
27 azért a kéz az fontos. Olyan pasi nem is kéne akivel ez nincsen.
2023. ápr. 7. 15:15
 29/60 anonim ***** válasza:
69%
Az orál egy kiskapu. Olyanoknak kell akik másképpen nem tudnak elélvezni. Nagy élmény egy nőnek fél órán át szopni egy farkat! Ami egyébként 5 perc alatt lekókadna...
2023. ápr. 7. 15:46
 30/60 anonim ***** válasza:
88%

#29 Ritka marhaságot írtál. Férjem imádja kapni az orált, de sosem a számban megy el. Az élvezetért szereti, de befejezés mindig aktussal történik. Annyira, hogy volt mikor kívántam a számba, és már szinte lefogtam, hogy márpedig én most úgy akarom elvinni.

És ez nálam is így van. Csak az élvezet miatt szeretem kapni. Van mikor hagyom, hogy elvigyen úgy férjem, de legtöbbször a farkától akarok elmenni.

2023. ápr. 7. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!