Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért fontos hogy egy pasi külsőre is vonzó legyen, és jól nézzen ki?
Azért, mert egy kielégítő párkapcsolathoz kielégítő szexuális élet is kell, ami fizikai vonzalom nélkül nem működik. Persze nem ez az egyetlen szempont, igenis fontos az, hogy emberileg szimpatikus legyen, nyilván.
Ennyi erővel amúgy meg neked miért fontos a nő külseje, és a 80 éves Gabi néni miért nem jó? Ugye...
Amiért a férfiaknak is fontos.
Egy jó párkapcsolat egyik alappillére a jó szexuális élet, aminek az egyik alappillére a kölcsönös vonzalom. Nem tudnék olyan emberrel lefeküdni, akihez nem vonzódok külsőleg is és a szexualitáson kívül is jobban élvezem a párom társaságát; például ahogy mosolyog, ahogy a (szerintem szexi) haját piszkálja, ahogy úszás közben láthatom az egész testét... A nőkben is megvannak azok a külső által működő ingerek, ahogy a férfiakban is.
26/N
5: ez egy tévhit, amit hímsoviniszta férfiak hangoztatnak előszeretettel azt hirdetve, hogy nekik nem kell a külsejükkel foglalkozni, és tőlük miért nem felszínesség a külső alapján való válogatás. Pedig még az is be lett bizonyítva nemrég, hogy a férfiak is gyűjtögettek anno, nemcsak a nők.
Amúgy meg nem minden nő és minden férfi ugyanolyan. Van rengeteg nő, akinek nem gazdag partnere van, és nagyon jól megvan vele.
8: én meg hallottam olyat, hogy a föld lapos...
1) a nők többségében fontos a külső vonzalom is, 2) NEM MINDEN NŐ UGYANOLYAN... akinek fontos a külső, annak fontos, és kész. Akinek meg nem, annak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!