Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy orálozhassatok?
Amíg nem kenyszer addig nincsen vele bajom, pláne ha normálisan a párom és kölcsönös a dolog. De ne legyen minden együttlétnél alap.
Eddig szerencsére normális pasikat fogtam ki. Anál mániája se volt egyiknek se.
Ha olyan párom lenne, aki nem igényli az orált az is teljesen jó.
N 31
A kissé impotensek vagy szorongók szokták akarni állandóan szerintem. Akinek sosincs gond a merevedésével, plusz az időtartammal, ők szerintem élvezik a normál szexet.
Vagy valami kisebb agybaj és szeretethiány is okozhatja az állandó orál mániát. De ha ez okoz neki boldogságot és szerelmes vagyok akkor miatta igénylem.
"A szaj evesre es beszedre van :)"
Nyilván a csókot sem igényled :D
Tudom, hogy lányokhoz szólt a kérdés, de végigolvastam, és kábé a tarkómig szaladt a szemöldököm.
Nem vagyok már tini, emiatt viszonylag sok nővel voltam együtt, jóval többel, mint ahányan ide írtak eddig. Most megpróbáltam őszintén végiggondolni, de egyetlen egy sem volt olyan, akinél ez ne lett volna része az első pillanattól az együttléteknek, senki. Nehogy kérni nem kellett soha, de még csak utalni sem rá, csak természetes része volt a szexnek, oda-vissza.
Ez most vagy egy alternatív univerzum, vagy lottóznom kellene, nem tudom, de nagyon érdekes volt végigolvasni.
"Nehogy kérni nem kellett soha, de még csak utalni sem rá, csak természetes része volt a szexnek, oda-vissza."
A kérdés az volt, mennyire fontos, nem az, hogy csináljuk-e. Mivel alap meg elvárás, muszáj. De ha holnaptól nem kéne, istenem de jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!