Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy orálozhassatok?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
70%
Nekem fontos. Anélkül elképzelhetetlen.
2023. ápr. 6. 22:29
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg párom az első, aki nem igényli igazán. Ő sokkal jobban szereti berakni, szóval ritkán csinálom. Eleinte zavart, mert azt hittem, hogy valamit rosszul csinálok, pedig korábban több exem is oda volt érte. Hiány éreztem volt. Meg is beszéltük a dolgot, minden jó, de dugni jobb, én elfogadtam. Már csak azért zavar néha, mert kapni is imádom, és olyan furcsa, hogy csak ő csinálja sokszor.
2023. ápr. 6. 22:31
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem kenyszer addig nincsen vele bajom, pláne ha normálisan a párom és kölcsönös a dolog. De ne legyen minden együttlétnél alap.

Eddig szerencsére normális pasikat fogtam ki. Anál mániája se volt egyiknek se.

Ha olyan párom lenne, aki nem igényli az orált az is teljesen jó.

N 31

2023. ápr. 6. 23:03
 14/60 anonim ***** válasza:
84%

A kissé impotensek vagy szorongók szokták akarni állandóan szerintem. Akinek sosincs gond a merevedésével, plusz az időtartammal, ők szerintem élvezik a normál szexet.

Vagy valami kisebb agybaj és szeretethiány is okozhatja az állandó orál mániát. De ha ez okoz neki boldogságot és szerelmes vagyok akkor miatta igénylem.

2023. ápr. 6. 23:28
 15/60 anonim ***** válasza:
82%
Mennyire mások itt a válaszok mint a szexualitás kategóriában. Ott ha egy nő leirja hogy nem annyira jön be neki a sz.pas akkor ott mindenféle prűd, maradi, fap.na elmondjak.
2023. ápr. 7. 03:07
 16/60 anonim ***** válasza:
85%

"A szaj evesre es beszedre van :)"

Nyilván a csókot sem igényled :D

Tudom, hogy lányokhoz szólt a kérdés, de végigolvastam, és kábé a tarkómig szaladt a szemöldököm.

Nem vagyok már tini, emiatt viszonylag sok nővel voltam együtt, jóval többel, mint ahányan ide írtak eddig. Most megpróbáltam őszintén végiggondolni, de egyetlen egy sem volt olyan, akinél ez ne lett volna része az első pillanattól az együttléteknek, senki. Nehogy kérni nem kellett soha, de még csak utalni sem rá, csak természetes része volt a szexnek, oda-vissza.

Ez most vagy egy alternatív univerzum, vagy lottóznom kellene, nem tudom, de nagyon érdekes volt végigolvasni.

2023. ápr. 7. 03:36
 17/60 anonim ***** válasza:
71%
Tudod utolsó nagyjából minden nő tudja, hogy jó pasi megtartásához ez kell, szükséges. A fiatalok meg ebben nőttek már fel. Én középkorú vagyok. Dolgoztam egy helyen nálam idősebb nőkkel, egyszer szóba került a téma. A hatbol egy nem húzta a szàjat a sz.pasra. Aztán egy most 30-as barátnőm akinek minden este a szájába tette a barátja mesélte hogy hanyingere volt de a pasi azzal manipulalta, hogy akkor nem is szereti meg prűd ha ezt nem csinálja. Barátnőm azért csinálta mert megakarta tartani ezt a pasit. 10/10-nek tartotta külsőre, meg, hogy látta a nő ismerosein az irigyseget ha kezenfogva vonult a pasival.
2023. ápr. 7. 03:57
 18/60 anonim ***** válasza:
84%

"Nehogy kérni nem kellett soha, de még csak utalni sem rá, csak természetes része volt a szexnek, oda-vissza."

A kérdés az volt, mennyire fontos, nem az, hogy csináljuk-e. Mivel alap meg elvárás, muszáj. De ha holnaptól nem kéne, istenem de jó lenne.

2023. ápr. 7. 04:04
 19/60 anonim ***** válasza:
90%
Ez olyan, hogyha megkérdeznék őket írásban, egy 1-10-es skálán is pontozhatnák ennek a fontosságát meg élvezetét, az teljesen mást mutatna, mint amit tapasztalsz. Sajnos ezt tanuljuk, hogy vannak alap dolgok a szexben, orált adni a férfinak pedig az. Beletörődik, elfogadja, megtanul szenvedélyt vinni bele. Aztán hogy tényleg élvezi-e vagy sem... Fene tudja. A nők még önmaguknak is hazudnak vagy inkább nem tudnak őszinték lenni, őszintén látni, kommunikálni magukkal. Sajnos még mindig elvannak nyomva, arra vannak nevelve, hogy alárendelődjenek a férfinak. A többség pedig 30 - 30+ körül jut el odáig, hogy ebből elég, ki fog törni. Persze ezzel nem azt mondom, hogy egyik nő sem szeret orálozni a férfinak, vannak, nem is egyen, akik őszintén, szenvedéllyel, szeretettel csinálják, akiket ez is beindít. :) De szerintem belőlük van a kevesebb és még kevesebb van azokból, akik felmerik vállalni, hogy nekik ez nekik nem szimpi.
2023. ápr. 7. 04:06
 20/60 anonim ***** válasza:
83%
Nagy elôny ha nem kell!! Csinálni utálom. Kapni se szeretem.
2023. ápr. 7. 05:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!