Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg én lennék a rossz ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én lennék a rossz ?

Figyelt kérdés

Nem szeretek felül lenni és ezt a párom nem akarja megérteni . Szerinte unalmas vagyok és "körbe-körbe csak ugyanazt a pózt csináljuk és ez neki unalmas"

Egyetlen dolog amit nem szeretnék az az hogy nekem kelljen felül lennem mert én azt végképp nem élvezem , vagy nem érzek semmit de csinálom csak azért hogy neki jó legyen de akkor is azt akarja hogy egyenesedjek fel rajta amitől nekem mindjárt elkezd fájni a hasam és elmegy a kedvem az egésztől. Rosszul esik , hogy hiába mondtam már el neki ezerszer hogy nekem ez tényleg élvezhetetlen ő akkor is magára akar húzni :( Ezen kívül bármilyen más pózban csinálhatnánk . Már az elején is adódtak problémák mikor gúnyt űzött abból hogy "milyen hangokat adok ki szex közben" és ez is rohadtul rosszul esett. Később mondta hogy csak viccelt viszont ez azóta a fejembe maradt és ha felhozom én vagyok lecseszve. Nagyon sokáig tart neki hogy elmenjen és két óra szex után sokszor nincs erőm már leszopni de ő ekkor megharagszik és már stresszelek az egész szex témától és kezdem elveszíteni az önbizalmam. Eddig is voltak vitáink de ennyire nem hatottak ki az önbizalmamra és egyre rosszabbul érzem magam ezek miatt. Tényleg én lennék a hibás és az unalmas?

2023. ápr. 6. 01:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
76%

Itt mindenki a kölcsönös örömökkel jön.

Oké, ne kényszerítse a lányt erre az egészre, de a fiú vágyaival akkor nem is kell törődeni. Azért egy lovagló póz, nem egyenlő a popsiszexel vagy a szájbaélvezéssel ami mondjuk megosztó tud lenni a nők körében.

Egyszerűen ti nem illetek össze kérdező a barátoddal, én speciál örülök hogy a párom nem egy gyorstüzelő. Ha neked ez kényelmetlen, nem egy az elképzelésetek, szakítsatok.

2023. ápr. 6. 10:50
 32/57 anonim ***** válasza:
19%

"Azért egy lovagló póz, nem egyenlő a popsiszexel vagy a szájbaélvezéssel ami mondjuk megosztó tud lenni a nők körében."

Abban az esetben de, ha fájdalmas a póz. Márpedig egy bizonyos méret felett, pláne "felegyenesedve", ahogy a kérdező párja igényli, kifejezetten fájdalmas, hacsak nem kicsi a szerszám.

2023. ápr. 6. 11:38
 33/57 anonim ***** válasza:
68%

32. Hogy lehet az hogy a lánynak fáj, a pasi meg két óráig nem tud elmenni benne?

Valahogy nem áll össze a kép.

Amúgy meg nem muszáj tövig bele ülni, épp a lovagló póz az amit ő tud irányítani.

2023. ápr. 6. 11:45
 34/57 anonim ***** válasza:
64%
2 óra rossz szex minden nőnek teher. Márpedig amit a kérdező felvázolt, minden, csak nem jó. Ezen mi nem érthető?
2023. ápr. 6. 11:51
 35/57 anonim ***** válasza:
51%

32

Csak kicsi meg nagy létezik.

2023. ápr. 6. 11:53
 36/57 anonim ***** válasza:
76%
34. Ezért is írtam korábban hogy ők nem illenek össze. Itt csak ez a baj. Nem a lánnyal, de nem is a fiúval van baj, hanem azzal hogy más az igényük.
2023. ápr. 6. 11:57
 37/57 anonim ***** válasza:
73%
33. azért nem áll össze a kép, mert valószínűleg elég keveset tudsz az anatómiáról, az ingerküszöbről és úgy általában a férfi-női szexualitásról. Tanulj kicsit többet, és nem fogsz feltenni felesleges kérdéseket.
2023. ápr. 6. 11:57
 38/57 anonim ***** válasza:
27%

33

Te nem tudsz semmit, ha azt is letagadod, hogy a csajnak tág a pínája.

2023. ápr. 6. 12:06
 39/57 anonim ***** válasza:
72%
38. Igen, ezt írták többen is gondolom férfiak. De akkor a csajnak meg miért fáj mégis? Ő érzi azt amit a pasi nem?
2023. ápr. 6. 12:09
 40/57 anonim ***** válasza:
63%

39

Vannak intelligens nők is. De lehet a palinak túl nagy.

2023. ápr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!