Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a rossz?
Figyelt kérdés
Van egy szexpartnerem és ,már 4-5 éve van viszonyunk egymással. Ő nős.Eleinte belé voltam zúgva , ő a tipikus férfi ideálom,de mára már csak tényleg a szex miatt vagyok vele . Rájöttem milyen az igazi énje. Imádok vele szexelni,nagyon jó a f.ka . Én nekem emiatt nincs lelkiismeret furdalásom ,hisz én nem csalok meg senkit, én szingli vagyok és csak élvezem vele a szexet. Próbáltam neten nézni mást,de senki nem ért a közelébe.
Emiatt én vagyok a hibás?
2016. febr. 29. 20:34
1/9 anonim válasza:
szerintem ezzel csak magadat kínzod
2/9 A kérdező kommentje:
Miért kínoznám magam? Nem érzek iránta semmit, csak élvezem a szexet vele.
2016. febr. 29. 20:38
3/9 A harmadik szem válasza:
Lehet csak siklottam el valami fölött, de hol itt a hiba? Azért te miért lennél hibás, mert ő beléd volt zúgva? Ha tudta, hogy nem kaphat meg (és lehet naiv dolog feltételezni, hogy tudta...), és mégis vállalta, hogy legyen kapcsolat, akkor nincs ebben semmi "rossz".
4/9 anonim válasza:
Mi a kérdés célja? Ő hozott egy döntést, miszerint a neje mellett félrek_r. Ez egybeesik a te igényeiddel, te lettél számára a potenciális partner. Az ő családi ügyei ha úgy vesszük nem tartoznak rád, de ha lelkiismereti kérdést csinálsz a dologból, akkor az mindvégig nyomasztani fog. Nem, nem csak te vagy egyedül a "rossz", hiszen ő lépett félre. Te csak egy partner vagy a számára, de ha visszautasítanád, akkor találna helyetted mást. Érted? A te személyed itt nem lényeges, így a felelősséged sem akkora.
5/9 A kérdező kommentje:
3as nem ő volt belém zúgva hanem én ő belé..
2016. febr. 29. 20:49
6/9 anonim válasza:
Ki mondta, h te lennél a rossz?
Azért mert nem találtál számodra megfelelő szexpartnert? (egyébként miért nem? Külsó, méret, vagy intellektus volt a gond?)
7/9 anonim válasza:
ettől még semmi nem változik. Feltehetőleg benne volt a hajlam/szándék, ha veled nem is találkozik, előbb vagy utóbb más hölggyel létesített volna szeretői kapcsolatot.
8/9 anonim válasza:
Tudod hogy mi az a kompromisszum készség?
Ez a megoldás a te problémádra.
9/9 anonim válasza:
még szerencse, hogy észhez tértél és kiismerted. az ilyen egy gyáva pp aki csalja a feleségét,mint minden hím nemű egyed aki rendszeresen félrelép. nem mer kilépni a házasságából pedig egy boldogtalan, pocsék életet él de ő ragaszkodik a biztoshoz, a biztonsághoz és inkább vegetál meg a szenvedélyeinek él,hogy aztán élete végén megkeseredve haljon meg. 10/0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!