Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a rossz ?
Nem szeretek felül lenni és ezt a párom nem akarja megérteni . Szerinte unalmas vagyok és "körbe-körbe csak ugyanazt a pózt csináljuk és ez neki unalmas"
Egyetlen dolog amit nem szeretnék az az hogy nekem kelljen felül lennem mert én azt végképp nem élvezem , vagy nem érzek semmit de csinálom csak azért hogy neki jó legyen de akkor is azt akarja hogy egyenesedjek fel rajta amitől nekem mindjárt elkezd fájni a hasam és elmegy a kedvem az egésztől. Rosszul esik , hogy hiába mondtam már el neki ezerszer hogy nekem ez tényleg élvezhetetlen ő akkor is magára akar húzni :( Ezen kívül bármilyen más pózban csinálhatnánk . Már az elején is adódtak problémák mikor gúnyt űzött abból hogy "milyen hangokat adok ki szex közben" és ez is rohadtul rosszul esett. Később mondta hogy csak viccelt viszont ez azóta a fejembe maradt és ha felhozom én vagyok lecseszve. Nagyon sokáig tart neki hogy elmenjen és két óra szex után sokszor nincs erőm már leszopni de ő ekkor megharagszik és már stresszelek az egész szex témától és kezdem elveszíteni az önbizalmam. Eddig is voltak vitáink de ennyire nem hatottak ki az önbizalmamra és egyre rosszabbul érzem magam ezek miatt. Tényleg én lennék a hibás és az unalmas?
Tejóég, szegény kérdező, ennél a kérdésnél, ahogy elnézem, sikerült összegyűjtened a magyar szexuális kultúra legalját (ami a válaszadókat illeti). Ennyi aluliskolázott tahót egyetlen kérdésnél még nem láttam. És még büszkék is rá.
Javaslom, hogy csak a 11-12. és a 16-os választ tekintsd mérvadónak, a többit meg úgy felejtsd el, ahogy van.
Az ilyen topikoknál legalább mindig megkapom a választ arra, hogy létezik, hogy ennyi nőnek van problémája az orgazmussal. Hát, kérem, így.
Kérdező, te pedig ne az önbizalmadat veszítsd el, hanem ezt a tahót. Amit veled csinál, az az önzés és az érzelmi bántalmazás magasiskolája. Rohadt gyorsan menekülj ettől a kis gyökértől, ha nem akarsz életre szóló trumákat szerezni. (Bár lehet, hogy már késő, már ami a trumákat illeti.)
22
A 29-esnek meg a 20-asnak is igaza van.
23. Nem, nincs. Ugyanis a kérdező partnerének megnyilvánulásai marhára nem erről szólnak. Illetve ha így lenne, akkor nem a lovagló póz a megoldás, az pont nem segít ezen a problémán. Viszont a két megnyilvánulás további remek módja a kérdező elbizonytalanításának/érzelmi bántalmazásának, ráadásul figyelmen kívül hagyva, mekkora bunkó a partnere.
Akinek a fentiekről az jut eszébe, hogy "biztos tág vagy", na annak sem lehet túl magas a szexuális kultúrája. Tényleg a fejemet fogom, hogy ennyi tudatlan és érzéketlen ember osztja itt az észt teli torokból. Sajnálom szegény nőket, akiknek ti jutottatok.
Nem illetek ossze.
Neki is kotelessege lenne a kedvedre tenni, es viszont.
Sok no orulne ha 2 oran keresztul kenyeztetnek.
Ha neked ez teher, keress egy 5 perces pasit, van beloluk boven.
"Egy hisztis pcsa vagy.mégis hány éves vagy bszod? 15? Kompromisszumokat kell kötni! Ennyi áldozatot meg kene hozni h nem szeretsz felül lenni de nem hisztizel hanem néha megteszed.Nem körülötted forog a világ egy kapcsolatban meg alkalmazkodni kell. A pasid meg persze h kigúnyolni ez csak vicc mert cuki vagy, nem kell ezt így magadra venni…Nem mindegy h hol vagy? Alul vagy felül? Az a lényeg h legyen orgazmusod a végén. Irigyelnek h neked ez a legnagyobb problémád te :D
Fejezd be a hisztit és Kiss kompromisszumokat! Idiot"
És te hány éves vagy, 12? Vagy csak a napi troll? Ennyi orbitális baromságot is rég hallottam a szexualitásról, idiot... Kompromisszumokat a párkapcsolatban kell kötni, az ágyban meg úgy kell csinálni, hogy mindkét félnek jó legyen. Ha az egyiknek fáj, az nem kompromisszum, hanem szexuális bántalmazás. Remélem, te nem nagyon mész nők közelébe ezzel a mentalitással.
28
Itt te vagy fogyi. A 25-ös nyilván nem a fájdalmas együttlétre gondolt.
28 nem tudsz olvasni.
Neki teher a 2 ora szex mas meg orulne neki.
Ezert irtam hogy nem illenek ossze….
Mit nem ertheto meg logikus ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!