Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasznal a csaj?
Figyelt kérdés
Regota ismerem, elejen szexeltunk es meg eljartunk randizgatni. Most tudom hogy talalkozgat mas sraccal is, es engem konretan csak akkor keres ha szexelni szeretne velem... Multkor kerdeztem hogy elmegyunk-e enni, de az volt a valasz, hogy nem er ra napkozben, de este nyugodtan menjek at ottaludni... Nekem jol esne, ha egyeb dolgokat is csinalnank neha..2023. ápr. 5. 08:22
3/9 A kérdező kommentje:
De kozben meg olyanokat mond hogy kedvel meg hianyoztam neki. Es szoktunk beszelgetni személyesebb dolgokrol is...
2023. ápr. 5. 08:30
4/9 anonim válasza:
Bár így hasznalna ki egy csaj én annak örülnék!
5/9 anonim válasza:
Ő friends with benefitsnek gondolja az egészet, te meg kapcsolatot akarsz. Ennyi az egész.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek vele kapcsolatot, de azert szivesen csinalnek vele mast is a szexen kivul..
2023. ápr. 5. 09:12
7/9 anonim válasza:
Ezt hívják barátság extrákkal kapcsolatnak. Jóban vagytok de használjátok egymás testét is. Gondolom nem olyan szörnyű neked hogy dugnod kell vele 😂
A bökkenő az haver, hogy te többet is szeretnél nála, kezdesz beszerelmesedni. Fogadd el hogy ebből kapcsolat nem lesz. Ha ebben egyensúlyt tudsz tartani akkor tök jól fogjátok élvezni (amíg tart), ha nem akkor meg csak szenvedni fogsz.
8/9 anonim válasza:
Ő csak dugni akar, ritka az ilyen csaj sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!