Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan kapcsolatról amiben a csaj 14 a pali 22 éves?Szerinted működhet az a kapcsolat vagy a pali kihasználja a csajt?
nem működne és igen szerintem ki használja,lehet azzal védekezni hogy a szerelem kortalan hát igen de akkor várja meg míg 17-18 éves lesz.
Ha addig együtt vannak szex nélkül akkor simán mehet minden.
Egészségtelen. Teljesen máshol tartanak fejlődésben, értelmi színvonalban, fontossági sorrendben. Akárhogy is nézzük, egy 14 éves valaki még gyerek. A tanulás, a fejlődés fontos a számára, és ebben a korban szerzett élmények meghatározóak a későbbi életében.
Egy 22 éves valaki pedig már felnőtt, egész más igényekkel, vágyakkal.
A férfi ebben az esetben egészen bizonyosan nagyon rosszul teszi, ha folytatja ezt a kapcsolatot.
Szerintem nem működhetne.
Lány vagyok és most vagyok 22 éves.
Ha csak belegondolok,hogy milyen felfogásom volt 14 évesen.
Esélytelen,hogy mostani fejjel bármit is tudnék kezdeni a 14 éves énemmel kapcsolati téren.És nem,nem voltam gyerekesebb mint a többiek meg semmi ilyesmi.
De egyszerűen annyit változtam,hogy teljesen másképp fogom fel a dolgokat és a viselkedésem is teljesen más.14 évesen szerintem még nem igazán találják meg az emberek önmagukat.
22 évesen azért már többnyire tudom,hogy ki vagyok és mit akarok de ez 8 éve nagyon nem így volt.Velem egykorú srácokkal is szenvedtem azért mert nem tudtam mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!