Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti kértetek pénzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti kértetek pénzt konkrétan szexért pasitól? Ha igen mennyit és hány éves korotokban? Vagy használtatok ki srácot mert lefeküdtetek vele?Vagy nem feküdtetek le vele de kihasználtátok?Hogyan? Tőlem tá4skeresőn kér pénzt (50) ezret csaj.

Figyelt kérdés
Nem a sugardaddys társkeresőn.
2022. ápr. 13. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem, de volt férfi, aki felajánlott. Nem fogadtam el.
2022. ápr. 13. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2022. ápr. 13. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Kedves kérdező, akkor az prosti volt. Én férfi vagyok, nem sajnálom a pénzt, de elvből nem fizetek szexért. Ez nagyon erkölcstelen. Mindkét oldalról.
2022. ápr. 13. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg nem erkölcstelen. A legtisztabb üzlet. Azt adja a nő vagy esetleg ferfi ami kizárólag az övé és csak ő rendelkezik felette. Az az erkölcstelen és az a prosti aki szerelmet hazudik pénzért, vagy társadalmi hovatartozás végett. Az elitélendő ez nem. És még izgalmas is. Mármint izgalmas lehet fizetni egy nem hivatásosnak.
2022. ápr. 13. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Csak ajánlatot kaptam, amit végül nem fogadtam el.
2022. ápr. 13. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem kértem soha. De volt rá példa hogy felajánlották és elfogadtam.

Sose derült ki hogy ingyen is megtettem volna.

2022. ápr. 13. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Simán adok pénzt. Mindketten azt kapjuk amit szeretnénk, ez így korrekt.
2023. ápr. 7. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!