Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is gyengéje a farmer egy nőn? Konkrétan a "farmeros fenék? :)
Figyelt kérdés
Baráti társaságban szó volt arról kinek mi a gyengéje, mi az, ami nagyon be tudja indítani. Fura volt, mert nem tudtam konkrétumot mondani. Persze van sok olyan, ami bejön, tetszik vagy izgat, de kimondottan olyat, ami mindenek felett áll nem tudtam mondani.
Aztán rájöttem, hogy ez az, amitől totál odavagyok:)
37/F
2022. febr. 15. 15:47
1/16 anonim válasza:
Hát nekem maga a fenék a mániám, imádom az olyan nadrágokat amik szépen megmutatják a formáját, ha az farmer akkor azt.
19F
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Én is imádom a farmer feneket. Nagyon be tud indítani. Főleg ha fehér, vagy fekete a farmer. De a kék farmerben is imádom bámulni a seggeket. 😍❤️
6/16 anonim válasza:
én fenékmániás vagyok és pont ezért NEM jön be a farmer
még a sztreccses úgy ahogy, de főleg a régebbi farmerek gyakorlatilag merev öntőformaként viselkedtek, és mindenki fenekét nagyjából ugyanolyannak mutatták.
7/16 A kérdező kommentje:
Én sem arra gondoltam, amikor a nő 2 számmal nagyobb nadrágban van :)
2022. febr. 15. 16:09
8/16 anonim válasza:
Bár nem fiú vagyok, a farmerek nekem is bejönnek, igaz szerintem vannak amik a farmernél sokkal jobban kiemelik a combokat,feneket stb. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!