Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működnek a kalandok? Konkrétan mi történik, részletesen?
Figyelt kérdés
Soha nem kalandoztam de már nagyon kívánom a szexet de szégyenlős vagyok nagyon mit tegyek? 18L2022. márc. 28. 00:06
1/7 anonim válasza:
A felek összefutnak a megbeszélt helyen és időpontban, szexelnek, majd elválnak. Nem kell túlagyalni.
3/7 anonim válasza:
ez a 2 felen múlik, vagy van ahol 3-4 felen
nálam úgy nézett ki egyeztettük mik az igények, miket szeretnénk együtt megélni és összehoztuk a találkákat, bár én a tartósabb összejárás híve vagyok
F
4/7 anonim válasza:
Hogyan működik egy étkezés? Te mindig ugyanazt eszed, minden alkalommal és mindig ugyanúgy? Na ez is legalább ennyire változatos.
Ha kalandot akarsz baby, akkor lemész egy szórakozóhelyre, vagy swingerbe vagy akárhova és hagyod hogy felszedjenek. Védekezni azé' ne felejts el - pláne alkalmiban.
5/7 anonim válasza:
Hat 18 evesen azert nem biztos, hogy egybol swingerbe kene kuldeni...
6/7 anonim válasza:
Írj és megbeszéljük privátban ;)
7/7 anonim válasza:
jól érzitek magatokat (mondjuk randin, diszkóban), élvezitek egymás társaságát, hirtelen eszetekbe jut a "fXck it, let's party like there is no tomorrow" mottó és hát éltek a mának, mintha semmi baj nem lehetne belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!