Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem vevők annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem vevők annyira a szexkapcsolatokra, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat #Nők szexkapcsolatban
2023. ápr. 4. 21:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ez a kettősség szerintem hulladék. Hogy a világ "egyszerű" és kicsit fapados is, ha túl érzékeny vagy pl nőként, akkor előbb utóbb összetörsz, de ha nőként "férfi módra" élsz, szerintem az is hasonlóan gáz és tönkre tesz. De nem 20 évesen. És közben meg hallod a csöpögős "meghalok egy csókodért" zenéket (és filmeket) minden nap és az úgy azért rossz, legalábbis nekem az (volt)
2023. ápr. 13. 18:52
 32/34 A kérdező kommentje:

31. "És közben meg hallod a csöpögős "meghalok egy csókodért" zenéket (és filmeket) minden nap és az úgy azért rossz, legalábbis nekem az (volt)"

Ezt valahogy át tudom érezni. :(

2023. ápr. 13. 19:23
 33/34 anonim ***** válasza:

Az is rengeteget közre játszik, hogy szó szerint a fiúk/férfiak nagy része nem tud, vagy akár nem is akar normálisan szexelni.

Rengetegszer feljön, hogy egy nőnek csak elkellene kiabálnia magát, hogy dugni akar és egyből 10-en ott állnának. Igen csak abból 5-öt alapból nem érdekel a nő kielégülése és megse próbálja úgy csinálni, hogy jó legyen. Nem hogy jó nem lesz a másik félnek, hanem még kellemetlen, rossz esetben fáj, vagy akár fel is sérti a másikat. A maradékból nyilván lesz 2-3 aki majd próbálkozik, de azt se tudja merre van a csikló, csak beteszi és csodálkozik hogy nem feltétlen jó a nőnek. És akkor marad 2, amiből az egyik nem lesz szimpi bármi indok miatt. Aztán találd meg azt az egyet..:D

2023. okt. 9. 06:03
 34/34 A kérdező kommentje:
33. Igen csak ez azt jelenti, hogy leválogatsz tizet, és le is van tudva a párkeresés egy időre, de sokszor akár egy évtizedre, vagy kettőre. Én meg örülnék, ha a 100adi ismerkedési kisérlet, végre egyáltalán randihez vezetne. 10 év próbálkozás után, sikerült összehozni három randit, tők jó lesz ha 50 évesen végre lesz párom. Dehát a nőknek milyen rossz, hogy csak 10 szer kell próbálkozni, tényleg sajnálom őket.
2023. okt. 9. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!