Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem vevők annyira a szexkapcsolatokra, mint a férfiak?
Biztos vagyok benne, hogy ez így kicsit furán fog hangzani, de fordított esetben, hogyha a nők állnának hozzá pasis szemlélettel valami ilyesmi forgatókönyv lenne:
Felmentek egymáshoz, elkezditek taperolni egymást, majd mikor a pasinak kezd állni a csaj keményen rámarkol és elkezdi cibálni. Oké eddig nem biztos hogy olyan rossz, de csak nem hagyja abba, úgy veri neked hogy egy csoda hogy a fitymaféked még bírja, esetleg picit felszakad és vérzik, de ő csak nézd rád, hogy ez ugye milyen jó? (Mint ahogy a pasik nagy része ujjaz egy csajt..:D Ott sem gond sokaknak ha vérzik, hát bejáratós, plusz ugye minél több ujj annál jobb, egyértelmű...)
Na de aztán jön is az orál része, ahol választható hogy vagy a nyelve hegyével végigcsúszik rajta egyszer és kész, vagy az összes fogával szétkaristolja a még nem vérző részeket.
És még csak ezután jön az aktus. Nem akarok nagyon elszállni, meg kifordítani a sztorit, de nagyjából ilyen mikor a pasik legalább fele odafüttyent, hogy "údemegbasználak" és csodálkozik hogy a csaj nem akarja ezt, hiszen a csajnak is mennyire jó lenne.
Legyen azért annyi az aktushoz, hogy a csaj rádpattan, olyan bénán elkezd lovagolni, hogy minden fel-le mozdulatnál majdnem beletörik a farkad, plusz a mellkasod a támaszkodásától beszakad lassan, de fél perc múlva leugrik, hogy hát ez király volt, akkor ő most menne és soha többé nem látod.:D
Természetesen nem akarok általánosítani, de szerintem ezek nagyjából jó példák egy fordított esetre, hogy az esetek felében milyen jó is egy nőnek egy alkalmi kapcsolat. Persze a másik felében (negyedében se?) tényleg jó, csak a 10. után lenne kedved még próbálkozni?
Nem neked fáj ez, hanem nekem, ha ez nekem egyáltalán fáj. Nem én vagyok az egyetlen nő, aki nem menne bele szex kapcsolatba. De nyugi, a sok hülye picsa ezt is szélesebb körben el fogja terjeszteni, ez lesz a norma.
Nem arra gondoltam, hogy a lelkemmel kell szexelni, hanem velem, és ne csak a vaginámmal. És igen, egy párkapcsolatban is túlságosan csak a puncira koncentrálnak. Ezek ilyen hozadékok a párkapcsolatban is az olyan gondolatok és szokások miatt, hogy a szexkapcsolat a menő, meg "nem akarok semmi komolyat", csak laza kapcsolatot.
Én a kérdésdre válaszoltam hogy én mint egy nő, miért nem "annyira" vevő szexkapcsolatra mint egy férfi.
Inkább te szociálódtál úgy, hogy a szexet semmi másnak nem tekinted csak szexnek. Te szerinted az én dolgom a szánalmas, szerintem a szex kapcsolat.
25. “ És igen, egy párkapcsolatban is túlságosan csak a puncira koncentrálnak. ”
Dehát a TE vaginád, az TE magad vagy. A saját puncidra vagy irigy? Vagy az fáj hogy tetszik a tested a párodnak? Persze jogos igény hogy hasson a lelkedre, meg veled foglalkozzon előjáték alatt. De egy ponton a szex mindenkép ösztönökbe fordul. A pasiknak fel se állna, a nők nem nedvesednének…. Stb, ha nem így lenne. Ugyan miért baj ha egy nő és egy férfi, az ösztönös igényeit éli meg a szexben? Vagy tényleg nem értem. Írd már le hogy te hogy képzeled!
27. “ Vissza kérdezhetsz, ha valami érdekel, de ne ilyen "kiosztó" módon, úgy teszel, mintha valami deviáns ufó lennék”
Jogos elismerem! Azt feltételeztem hogy valami ilyen ezo dolgot takar a lelked. Így a többi válaszod látva helytelenül tettem ezt.
Nyilván érthető és jogos hogy érdekeljen az ember is, ne csak a nemi szerve az illetőnek.
Csak azt se tartom helyesnek hogy szépirodalmat, meg magasztos szerelmet keresnek egyesek ott ahol pont a testi gyönyör a lényeg.
Persze ez lehet az a kis pont a füled mögött, szép szavakkal is, nagyon nem csak a pin@ a lényeg.
Aztán lehet még így se értünk egyet, de nem is biztos hogy kell. Mindenesetre köszönöm az értelmes választ!
Persze, hogy nem is kell egyet értenünk. Hát, ha mondjuk jó barátok lennénk, akkor idővel úgyis sok mindent picit megért az ember a másik gondolkodásából. A tapasztalatokból, amikből kiindulunk, vagy amiket "igaznak" gondolunk. Én bírom a fiú haverjaimat is. És pl volt meleg jó barátom is, akiért "oda voltam" és fel nem tudtam fogni, hogy mi a francért meleg..., meg olyan is volt, aki elvált, meg olyan is, aki a családja nélkül egy másik országban dolgozik, ezekkel egyikkel sem "értek úgy egyet", mint ahogy a szexkapcsolattal sem, vagy az olyannal, ahol már az elején megmondják, hogy nem fogsz kelleni csak most nincs senkim, jó lesz..?!
Én attól vagyok rosszul, hogy a csapból is a szép hős szerelmes számok folynak, aztán meg lányként azzal szembesülsz, hogy ha kinézett valaki magának és egy két hétig nem volt szex, akkor az már ment is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!