Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Internetes ismerkedésnél, amikor csak szexkapcsolatot kerestek, vannak bevált szövegek, amelyekkel általában el lehet indítani a beszélgetést?
Férfi vagyok, a közelmúltban újra szingli lettem. Most nem szeretnék komoly kapcsolatot egy darabig, de viszont szexre szeretnék valakit. Olyan bemutatkozásra, szövegekre lennék kíváncsi, amivel érthetően és diplomatikusan a nő tudtára tudod adni, hogy te csak szexet keresel. Itt nem a csá' d*ugunk féle megnyilvánulások érdekelnek.
Előre is köszi!
31F
Szerintem a bevált szövegek soha nem célravezetőek, mert nincs is olyan ami mindig működne. Szóval, ha tudod azt, hogy hogyan csábíts el egy nőt vagy hogy keltsd fel a figyelmét az már jó pont, ha nem tudod akkor próbálkozni kell, gyakorolni vagy csak szimplán jól lereagálni a szituációkat.
"Olyan bemutatkozásra, szövegekre lennék kíváncsi, amivel érthetően és diplomatikusan a nő tudtára tudod adni"
Egyébként ezzel kapcsolatban teljesen elég annyit írnod, hogy "Jelenleg nem keresel komoly kapcsolatot."
Igen!
Egyet kell értenem az édes krumplival😉
A bevált szövegek nem vállnak be..
Légy eredeti és ennyi.
"Nemrég lettem újra szingli. Az egyedülléttel nincs is gondom. Sőt, most kifejezetten tetszik is, nem is szeretnék kapcsolatot. Viszont a gyengédség, a testiség hiányzik."
Azt hiszem nőként ebből egyértelműen érteném mi a szándékod. De mégsem egy "Csak dugni akarok" szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!