Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem vevők annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem vevők annyira a szexkapcsolatokra, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat #Nők szexkapcsolatban
2023. ápr. 4. 21:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
72%

Mert a nőknek nagy általánosságban sokkal fontosabb az érzelem, anélkül a szex nem annyira élmény.

Mellesleg rengeteg szexéhes nő van, csak nem minden kis faxcibáló, tahóval megyünk el dugni. Tudni kellene hogyan legyetek olyan férfiak, akikre nem mondunk nemet.

2023. ápr. 4. 21:27
 2/34 anonim ***** válasza:
78%
Mert racionálisabban/érzelemvezéreltebben állnak a kapcsolatokhoz,a pasik spontánabbak,kevésbé agyalósak.
2023. ápr. 4. 21:31
 3/34 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb nő érzelmi alapon közelíti meg a szexet, ez meg ugye összeegyeztethetetlen a szexkapcsolat fogalmával.
2023. ápr. 4. 21:40
 4/34 anonim ***** válasza:
96%

Az is rengeteget közre játszik, hogy szó szerint a fiúk/férfiak nagy része nem tud, vagy akár nem is akar normálisan szexelni.

Rengetegszer feljön, hogy egy nőnek csak elkellene kiabálnia magát, hogy dugni akar és egyből 10-en ott állnának. Igen csak abból 5-öt alapból nem érdekel a nő kielégülése és megse próbálja úgy csinálni, hogy jó legyen. Nem hogy jó nem lesz a másik félnek, hanem még kellemetlen, rossz esetben fáj, vagy akár fel is sérti a másikat. A maradékból nyilván lesz 2-3 aki majd próbálkozik, de azt se tudja merre van a csikló, csak beteszi és csodálkozik hogy nem feltétlen jó a nőnek. És akkor marad 2, amiből az egyik nem lesz szimpi bármi indok miatt. Aztán találd meg azt az egyet..:D

2023. ápr. 4. 21:42
 5/34 anonim ***** válasza:
63%

"A legtöbb nő érzelmi alapon közelíti meg a szexet, ez meg ugye összeegyeztethetetlen a szexkapcsolat fogalmával."

Ez nem törvényszerűen van így. Simán működik az érzelem is egy szexkapcsolatban.

2023. ápr. 4. 21:49
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Vevők, csak sokkal válogatósabbak, mint a pasik.

Nálam például a kölcsönös szimpátián felül az a legfontosabb, hogy engem ki tudjon elégíteni. Ha csak egy gyors kufircra futja neki, akkor nem kérek belőle.

2023. ápr. 4. 21:50
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ilyen rossz az arány?

Nem tudják hol a csikló? Fogadjuk a segglyukat egyből megtalálják...😀

2023. ápr. 4. 21:51
 8/34 anonim ***** válasza:
76%
5: neked, nekem meg egyáltalán nem fér bele érzelem, nem egyszer jártam így, aztán elkezdett az ember zsarolgatni mert belémszeretett, ha én nem szerettem belé, akkor számomra ez csak púp a hátamon.
2023. ápr. 4. 21:55
 9/34 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert a nők tudják, hogy a szexen kívül semmi olyat nem tudnak nyujtani a férfiaknak, amit ők amúgy ne tudnának nélkülük elintézni. A punci az egyetlen kincsük, az egyetlen aduászuk, amivel egyébként bármit megszerezhetnek, a legkeményebb valuta. Ezért aztán vigyáznak rá, drágán adják és nem akárkinek.
2023. ápr. 4. 22:03
 10/34 anonim ***** válasza:
91%
8-as,az érzelem alatt nem törvényszerűen szerelmet értek. Nő vagyok,egy szexkapcsolatom volt. Nem is mondtuk ki soha hogy az, egyszerűen jól éreztük magunkat együtt. Nem tudtam volna totális érzelmi kötődés nélkül elképzelni.
2023. ápr. 4. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!