Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már fiúk nektek olyan hogy bárhogy csinálta a lány nem tudtatok elélvezni vele/tőle?
Attól még megkívánom a csajt, meg buli után a csajok is faszra éhesebbek.
Volt.
Ha csak simán a szájával csinálja akkor nagyon de nagyon koncentrálnom kell rá vagy valami olyasmikre gondolni, hogy sikerüljön de még így is hosszadalmas és nem mindig sikerül csak, ha a kezével is csinálja párhuzamosan.
Volt már olyan, hogy a csajban is lelankadtam mert annyira ideges volt, hogy nevetett kb. mindenen és felidegesített vele. (rajta mindig is így jött ki a feszültség és az első alkalomkor még azon is képes volt nevetni, hogy megfogtam a derekát). A második alkalommal már laza volt szerencsére és nem volt baj de a történtek fényében így is nehéz volt elmenni.
Részegen csinálhat akárki akármit és lehet akármilyen az istenért se tudok elmenni. Ilyenkor mindig az a vége, hogy a csaj már nem bírja és megkér, hogy hagyjam abba.
Természetesen volt!
Így hirtelen az alábbi okok:
1. Ha csak orálisan kényeztettek, attól nem igazán megyek el. Eddig csak pár nő volt képes arra, hogy szimplán csak attól elélvezzek. Mondjuk nekik tényleg sikerült mélytorokra venniük, illetve rendes intenzitással csinálták.
2. Ha igazából szerelmes voltam másba, de a szexualitásra szükségem volt, és fejben nem tudtam kikapcsolni.
3. Ha nem szorított kellően a lyuk, így az ingerhatás nem fokozódott orgazmusig.
4. Ha túl sok alkoholt fogyasztottam, sokkal később jut el az ingerküszöb orgazmusig, így egyes esetekben el sem jutott.
32 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!