Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik nem tudtak elélvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik nem tudtak elélvezni szex kozbe De most mar sikerul azok min valtoztattak?

Figyelt kérdés
Vagy mi az amitol eltudtok elvezni?

2022. aug. 23. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon sokáig küzdöttem ezzel. Rájöttem, hogy egy olyan emberre van szükségem, aki érezteti, hogy akárhogy jó vagyok neki, és szeret. Nekem ebben a harmónikus kapcsolatban sikerült levetkőzni a gátlásaimat, és majdnem minden alkalommal élvezek, de csak ugy hogy ő ujjaz, én meg simogatom a csiklóm.
2022. aug. 23. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Pasit cseréltek. És rájöttek, hogy egy normális férfival tud jó lenni a szex.
2022. aug. 23. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Elváltam és találtam egy olyan pasit aki odafigyel rám
2022. aug. 23. 13:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Én oda figyelek rá es imadjuk egymast

Fiatalok vagyunk de mar jo ideje egyutt vagyunk

21 evesek es 3 eve egyutt

2022. aug. 23. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt egy csajom 5 évig. Bármit csinálhattam talán egyszer élvezett el igazán. Sokszor ott se volt fejben. Mielőtt valaki azzal jönne, nem a tudásommal volt a baj, mert előtte és utána se volt panasz soha. Egyébként talán fejben dől el az egész, ha rá tud hangolódni a csaj, akkor sikitani és remegni fog, a puncija meg felrobban.. De ha nem, akkor bármit lehet vele csinálni,akkor se élvez el.
2022. aug. 23. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2-esnek igaza van. Ha egy nőnek sosem volt orgazmusa, utána meg lett, az legtöbb esetben már másik partnerrel volt.
2022. aug. 23. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmélyültek az érzelmek a párommal és magamon, a lelki egészsegemen is dolgoztam tudatosan
2022. aug. 23. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!