Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok titeket mi izgat? Mi az amitől elélveznétek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 20:42
A kérdező szavazást indított:
tövig análba
tövig hüvelybe
szendvicsben, gyorsan
lánnyal
csoportosan, tömegesen
inceltelenités
egyébb: lent kifejtem
29 szavazat
1/6 anonim válasza:
Az első és az utolsó teljesen kizárt. A tövig hüvelybe jó, de nem extra. A középső három már pikánsabb. Leszámítva, hogy ha már szendvics, akkor az ne legyen gyors. Ezektől nem zárkóznék el. Úgy hallottam, hogy lánytól sokkal jobban el lehet élvezni. Partnert egyelőre nem keresek egyikhez sem.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ha a csiklómmal foglalkoznak
3/6 anonim válasza:
Szendvics vagy csoportosan, többen
4/6 anonim válasza:
Második és negyedik opció. Lehetőleg ne egyszerre. :D
5/6 anonim válasza:
Tövig, hüvelybe, tempósan, például kutyában. Készen vagyok tőle. Ha előtte van egy jó nyalás is, az maga a tökély.
6/6 anonim válasza:
Azért az, hogy a "lánnyal" kapott a legtöbb szavazatot, elég sok mindent elmond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!