Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom a feleségemnek, hogy a céges bulin, ittas voltam, és a gyakornok lány gyakorlatilag megerőszakolt? 35/f
Nem voltál totál részeg, de szeeeeegény, nem te tehetsz róla? :D Attól, hogy valaki nyomul, nem kell hagyni. Nem kellett volna megdugni, csak mert rád mászott. XD
Ja, biztos nem direkt volt. Majom...
Érdekes, már több "gyakornok lányos" kérdéssel találkoztam és ezek a gyakornok lányok mind olyan összefüggésben lettek említve, hogy kiéhezettek, kihívóak, könnyen kaphatóak...
Szívesen olvasnám egy gyakornok lány hozzászólását, hogy mitől terjedhetett el róluk ez a nézet?
Vagy csak az idősebb kollégák álmodoznak és csorgatják a nyálukat?😉
Mondjuk férfiként fel nem foghatom, miként tudja RÁVETNI magát egy nő a pasasra.
Ellököm, lefogom, stb., HA nem akarom, hogy hozzám érjen. Persze, hgoyha neked már állt a bré, és alig vártad, hogy véletlenül beleessen, úgy érthető, hogy nem ellekezhettél.
Ilyenkor örülök, hogy egy cégnél dolgozok a férjemmel es együtt járunk a buliba. :D
Szerintem ne mond el ha biztos hogy nem fog újra megtörténni.
En a helyedbe nem is mennék többet céges buliba legalább ezzel vezekelj...
De amúgy azt ugye tudod hogy az csak kamu, hogy megerőszakolt??
Ha igazán részeg lettél volna, fel se áll. Annyira voltál ittas, hogy gátlástalanul te rámássz.
Biztos lesz olyan kollega, aki el fogja mondani. Semmit nem kell tenned !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!