Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom a feleségemnek, hogy a céges bulin, ittas voltam, és a gyakornok lány gyakorlatilag megerőszakolt? 35/f
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 22:34
1/35 anonim válasza:
Igen. És a rendőrségnek is. Csak aztán ki ne derüljön, hogy fordítva történt!
2/35 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg rámvetette magát.
2023. ápr. 2. 22:37
3/35 anonim válasza:
Ezt az infót szerintem tartsd meg inkább magadnak. A feleséged nem fogja vigasztalni hogy részeg voltál meg a csak mászott rád.
Attól még félre...
4/35 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tehetek róla.
2023. ápr. 2. 22:44
5/35 anonim válasza:
Ebben csak a részeg önkivületi állapot a gusztustalan, hogy nem is tudsz magadról. Az szerintem nem lenne baj, hogy szexeltél egy munkatárssal szorakozásból, az simán megérthető időnként.
6/35 anonim válasza:
Egy ideig csak gumival kefélj a feleségeddel.
7/35 anonim válasza:
Ha gondot akarsz magadnak meg egy csalódást a feleségednek akkor bizony mond el. Mert, hogy kettőtök viszonya megrendül az biztos.. sőt, attól függ mennyire elfogadható ez a feleségednek, az is lehet, hogy komoly problémák elé néztek. Szerinted el fogja hinni, hogy azelőtt soha nem flörtölgettél vele stb . és csak úgy a semmiből rád mászott. Biztos, hogy elkezd variálni, milyen előzménye lehetett a dolognak. Más is ezt tenné.
Szóval felejtsd el a gyenge pillanatokban kitörő őszinteségi rohamot mert ráfázol.
8/35 A kérdező kommentje:
Nem voltam totál részeg, csak ittas.
2023. ápr. 2. 23:03
9/35 anonim válasza:
Aha! A csaj rádVETETTe magát. Arrol meg nem tehetsz, hogy te meg ARATTÁL!!!:-) Meg kell, hogy értse ezt a feleséged! Neki tudnia kell, hogy te beszámithatatlan vagy.
10/35 anonim válasza:
Nem tudom, hogy komoly-e a kérdés, vagy kamu, vagy esetleg dicsekedni akarsz a céges bulin szerzett trófeával... Ha komolyan kérdezed, akkor a válasz röviden NEM, mindenkinek úgy lesz a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!