Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy bármilyen kérdést kiírok a szexualitás kategóriába akkor csak férfiak válaszolnak rá csak férfiaktól kapok privátot?

Figyelt kérdés
Ennyire nincsenek nők ebben a kategóriában? Privátokra nem szoktam válaszolni, úgyhogy ne írjatok légyszi.
2023. márc. 30. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok. Elég sokat válaszolok is ebben a kategóriában. A privátozó emberek jó részét már névről ismerem. Ha esetleg feltűnik egy-egy új név, és normálisan ír, akkor válaszolok, de én nem szoktam írni senkinek sem. Talán egyszer-kétszer előfordult, amikor bővebben akartam hogy kifejtse a válaszát, de ennyi.
2023. márc. 30. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én szerencsére már kaptam igazi nőtől privátot, de leggyakrabban én is azt tapasztalom, hogy hapsik válaszolnak nőknek szóló kérdésekre, privi meg szintén pasitól jön. Pedig van, hogy nagyon lesír a szövegezésből, hogy az illető férfi-e, vagy nő?
2023. márc. 30. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg szerintem szórakoztatónakk tartják a másik megvezetését.
2023. márc. 30. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg eleve a kérdések színvonalát. Azok 90%-a péniszméret, vagy "lányok, asszonyok hogy csináljátok / történt-e már veletek" típusú privicélpont vadász álkérdés. Na amilyenek a kérdések pont olyanok lesznek a hozzászólások is (tisztelet a kivételnek). Egyszerűen sokkal-sokkal több a pasi. Nőből csak az marad itt aki immuninsá válik a prividömpingre (csuklóból kezeli a törlés/tiltó gombokat, vagy el sem olvassa a priviket).
2023. márc. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!