Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy bármilyen kérdést kiírok a szexualitás kategóriába akkor csak férfiak válaszolnak rá csak férfiaktól kapok privátot?
A szexualitás kategóriában sok nő van, de nem szoktak privátokat írni senkinek, egyáltalán nem jellemző. Sok férfi is kétszer meggondolja hogy írjon-e más felhasználóknak, mert nem egyszer hallottam már panaszt arra hogy férfiak leveleztek nőknek kiadva magukat.
Gyakoriak a privivadász válaszok, ahol mondjuk kiír valaki valami "szexi" dolgot, a végére odabiggyesztve hogy 18L mondjuk. Garantálom neked hogy azt sem nők írják oda. Másik részről a legtöbb nő válaszol a kérdésre, de nem fogja közölni hogy mi a neme, a fogalmazásmódjából sem fogod észrevenni. A legtöbben nem levelezni vannak itt, hanem válaszolgatnak a kérdésekre. Meg nem azért, de a századik dickpic, meg az ezredik "Mi van rajtad" után neked se lenne túl sok türelmed levelezésbe bonyolódni.
Nem lehet tudni milyen nemű vagy, és ha odabiggyesztenéd a kérdésed mellé, hogy L, az sem biztosíték arra, hogy valóbban a gyengébb nemet képviseled. Sok férfi pont így adja ki magát nőnek.
Valószínű kezdetben a nők is benne voltak privát beszélgetésekben, normál keretek között, de már lassan ilyen nincsen. A kérdések legnagyobb része arról szól, hogy a férfiak eszköznek tekintik a nőket, mintha csupán az lenne küldetésük, hogy széttegyék a lábukat. Gondolom azért nem leveleznek, mert ,,,megégették" már magukat. Egy-két levélváltás után a legtöbb férfi a pöcséről akar képet küldeni, vagy azt várja, hogy a nő mutassa meg valamelyik testrészét neki, csupaszan.
Máshogy kellene működni a dolgoknak, attól, hogy szexualitás a téma, lehetne még normális keretek közt beszélgetést folytatni. Abban gondolom a lányok is jobban partnerek lennének. Egy-egy olyan válaszomnál, ahol nem lehet eldönteni, hogy melyik nemet képviselem jönnek rögtön a férfiak privát levelei, amin csak mosolygok, mert én is férfi vagyok, de nőként biztos kellemetlenül érintene, ha az illető anélkül, hogy tudná milyen vagyok meg akarna dugni, ki akarna nyalni és stb... Nőként, ha nem lennék olyan, akinek a testiség a szakmája, valószínű én is visszahúzódnék és nem beszélnék senkivel privát.
Lehet, hogy te azok közül a férfiak közül kerülsz ki, aki illedelmes és tisztelettudó, de sok suttyó férfitársad magad, figyelmen kívül hagynak téged is.
Nem tudom hogy milyen kérdéseket tettel fel eddig de Én nőként válaszolok
29N
#2, talán mert azért érettebb férfiak is vannak itt nem csak kis suhancok, akik azért férfi létükre is tudnak valamit a női testről, szexualitásról. Teszem azt néhány kapcsolattal a hátuk mögött, vagy épp egy házassággal az oldalukon.
És amúgy honnan tudod, hogy nő vagy férfi a válaszoló?
n
Miből gondolod, hogy kizárólag férfiak? Én is nő vagyok. Szoktam kérdezni akár privában és a fene se érti miért nem válszólnak, de akkor itt a magyarázatod. Mindenkit pasinak nézel és nem reagálsz mert félsz. Értem.
Hát így nagyon nehéz lesz választ kapnod a kérdéseidre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!