Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szüzen hogyan lehet enyhíteni a szexuális frusztrációt? Prostihoz nem szeretnék elmenni
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 15:34
12/21 anonim válasza:
#10 dehogy másabb. Engem jóformán felszedett egy szexmániás csaj, aki egyébként később prosti lett, mert imádott kefélni. Max annyi, hogy ez nem kért pénzt érte.
Egyébként olyan prostit kell keresni, aki vállal szüzesség elvételt. Ezek általában szeretik a kicsit ügyetlenebb, szerencsétlenkedő pasikat, akiket irányíthatnak, taníthatnak. Sok prosti van aki trófeának tekinti az ilyen "ügyfelet". Van aki a szüzesség elvételért pénzt sem kér....
13/21 A kérdező kommentje:
De szerintem teljesen más a két dolog...Mind a korod terén és a lány terén is
2023. márc. 29. 16:40
15/21 anonim válasza:
Semmivel se másabb. Én prostinál vesztettem el, egész egyszerűen a haverjaim befiuzettek rá 22 évesen. Teljesen máshogy álltam a világhoz, a nökhöz és elhittem magamról nem vagyok egy szerencsétlen senki. Kicsit dagat vagyok macis, de megtaláltam azokat a csajokat akiknek ez jön be és pl. 1 évig jártam egy balerina csajjal, aki modelkedett is.... most pedig 2. nejem fogyasztom és van egy szeretőm. Pedig nem vagyok adonisz, a farkam sem nagy, csak elhiszem magamról, hogy értékes vagyok, azóta mióta legelősuör keféltem egy nővel. Aki egyévként a végén oda adta nekem a pénzt, tudta a haverjaim fizettek be és boldog szülinapot kívánt. Utána még voltam nála párszor, volt amikor csak beszélgetni és gyakoroltam rajta úgymiond....
16/21 A kérdező kommentje:
Hát ezt bárcsak 22 évesen tettem volna meg én is....már mindegy
2023. márc. 29. 17:21
17/21 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kérdező, de te egy nyomorék vagy. Szenvedsz a saját hülyeségedtől, a szexuális frusztrációidtól. Miért nem mész prostihoz? Elveid vannak? Én is prostival vesztettem el és utána évekig jártam mindenféle kurvához, mert nem jött össze egy nő sem. Nekem 28 évesen már fizikális tüneteket okozott a szexmegvonás. Hetente egyszer elmentem utána egy prostihoz és levezettem a fesztülséget.
18/21 anonim válasza:
Miért már mindegy? Te tényleg nem válaszokat vársz, csak siránkozol itt.
19/21 anonim válasza:
Miért kizárt a prosti? A pin@ az pin@ ha ribizli alatt van akkor is, ha díszdoktor alatt akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!