Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szűzként hogy lehet feldolgozni hogy már nincs visszaút és tönkretettem az életemet?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 11:33
2/15 anonim válasza:
Mit kell feldolgoznod ezen? Vagy nem ertem a problémád
3/15 anonim válasza:
Több részletet tudnál írni hogy mit értesz tönkretétel alatt? Hátha tudok segíteni valamit.
4/15 anonim válasza:
Örülj neki.
A legnehezebben már túl vagy akkor.
Most már csak előre van.
5/15 anonim válasza:
Hülye vagy. Örülj a helyzetednek. A nők tették volna tönkre az életedet. Legyél hálás a sorsnak, hogy megmentett a nőktől.
6/15 anonim válasza:
Jóbarát! Azzal hogy szűz vagy, nem tetted tönkre az életedet! Mit gondolsz, az ember állat? Az ember ember és a házasságig a szüzességet valaha megőrizték a normális emberek - mint te, mint én. Pedig én már idősebb vagyok nálad. Ez nem csak áldásos, hanem az igényes emberek jellemzője. Most vagy igazi férfikorban, ilyen korú férfiakkal járnak jól a mai huszonéves lányok közül azok, akik igényesek és érettek. Aki meg ledegradál a szüzességedért, az nem férfit érdemel, hanem egy fos nyeszlett birkát, mert az igényszintje kb. akkora.
7/15 anonim válasza:
40 évesen is el lehet veszíteni
8/15 anonim válasza:
Miért, mivel tetted tönkre, amiből már nincs visszaút?
Üdv:
egy 40 éves pasi, aki 39 évesen veszítette el, igaz szerelemből.
10/15 anonim válasza:
Mi van, tegnap a masik kategoriaban nem kaptal eleg valaszt erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!