Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden olyan férfi magányos marok vagy prosti huszár, amelyik 30 éves kora felett a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 20:36
1/20 anonim válasza:
Nagy eletcel lehet 30+evesen szulokkel elni (nem bantasbol)
3/20 anonim válasza:
Gondold végig! Gazdasági okai is lehetnek!
4/20 anonim válasza:
33 vagyok, szüleimmel élek. 290nm 10 szobában elferünk.
5/20 anonim válasza:
Miért baj ha prosti huszár? Irigyled a sok partnereket? Inkább, mint egy dagadt, tenyeres talpas nőnek más gyerekét nevelő pótapa balek legyen mint oly sokan
6/20 anonim válasza:
Hülye általánositás. Az, hogy mindenki külön éljen csak az utobbi idöben lett ennyire divat. Régebben elég sok többgenerácios együttélés volt és jol müködött. Jobban megtanulták tisztelni a privát szférát is, amin sokkal több mulik mint az egy házban lakás.
7/20 anonim válasza:
Okés haver és 30 éves korod előtt hány csajod volt? Pont ugyanazok a képességek kellenének most is a csajozáshoz mint 30 éves korod előtt. Ezen egy lakás nem fog változtatni.
8/20 anonim válasza:
30+ vagyok, nős anyámnál lakunk...
Most akkor?
Tudod vannak esetek amikor így mindenkinek jobb.
Anyám rokkantnyugdíjas szted mire elég havi 40k?
Meg is fagyna Csóri egyedül.
9/20 anonim válasza:
Az én apám egész eleteben ott el mégis hozzáment az anyám… sajnos
10/20 anonim válasza:
Kérdező nem feltétlen.
Ha kellő tér és a privát szféra megvan akkor több család is élhet így.
A fő dolog a privát szféra tiszteletben tartása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!