Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden olyan férfi magányos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden olyan férfi magányos marok vagy prosti huszár, amelyik 30 éves kora felett a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem beteg és lúzer dolog az embernek munkába állás után a szüleivel élnie. Az a nő, aki így megy hozzá egy férfihoz, azt csak sajnálni tudom.

(Az, ha valaki a beteg szüleit MAGÁHOZ költözteti, vagy válás, stb. miatt ÁTMENETILEG kénytelen a szüleivel élni, az nem tartozik ide.)

2023. febr. 26. 05:17
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem beteg és lúzer dolog az embernek munkába állás után a szüleivel élnie.

Igen és azt mutatja hogy a férfivel nincs minden rendben.

Az en apám is beteg és életképtelen, nevelni sem tudott, a nagyszüleim neveltek fel.

Számomra azt látni hogy van egy férfi akinek van saját lakása és egy családfő az olyan mintha egy sci fi filmet neznek.

A világ másik végére elkerülném azt a férfit aki nem bír elköltözni a szüleitől. A saját apámból kiindulva.

2023. febr. 26. 08:53
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

11

Attól függ, hogy mi a munkája.. Ha miniszter vagy államtitkár, nyilván nincs ilyen problémája.

Nem hinném, hogy beteg vagy lúzer dolog lenne.

26%-os infláció mellett lakást venni, vagy elmenni albérletbe tök jó amúgy. Miután kifizette az albérletet, rághatja a csirkefarhátat.

2023. febr. 26. 19:22
 14/21 anonim válasza:
78%
Nem, a normális férfi mindaddig a szúleivel él, amíg nem nősül meg! Kikérem magamnak, ember, kérdező, te hol a picsába gondolkozol? Te még nem hallottál arról, hogy valaki dolgozik és segíti a szüleit, meg becsüli? Mi a lófosnak költöznék el, ha még nincs feleségem? Te nem birsz elképzelni normális férfit, aki később nősül?
2023. márc. 6. 21:14
 15/21 anonim ***** válasza:
26%
#14 Ja, a normális férfi az anyjával lakik, mert annyira szereti... tudod mit? Akkor maradjon is az anyjával. Úgy kb. örökre. Egy ilyen "férfi" a kutyának nem fog kelleni.
2023. márc. 7. 15:25
 16/21 A kérdező kommentje:

A mai nőket csak az érdekli, hogy önerőből mit ért el az adott férfi, és annak örülnek legjobban, ha a szülei már nem is élnek egyáltalán.

2023. márc. 11. 18:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten igazad van kérdező. Ezt sajnos már én is tapasztaltam. 41/F
2023. márc. 17. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert még ott vannak a gyáva melegek is, akik még maguknak se biztos, hogy be merik vallani.
2023. ápr. 14. 07:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább gazdasági okai vannak, egy mini garzon 50 milla, orbániában egy melós bérből szerinted elérhető? Még hitelt se kapsz annyit egy banktól se egy átlagos magyar fizetésre, mert több lenne a havi törlesztő mint a munkabér összesen.

Oké tudom ott van az albérlet, de akkor meg egy életen át robotolsz, hogy valakinek a zsebébe tedd a fél fizetésedet azért hogy a lakásában lakhass.

Na de ez már csak így van sz@r országban amit 33 éve rablók tartanak a markukban.

2023. ápr. 14. 08:27
 20/21 A kérdező kommentje:

,,Oké tudom ott van az albérlet, de akkor meg egy életen át robotolsz, hogy valakinek a zsebébe tedd a fél fizetésedet azért hogy a lakásában lakhass."

Úgy legalább lesz olyan nője, akit ingyen is magára húzhat.

2023. ápr. 28. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!