Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 éves szüzen hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves szüzen hogyan lehet enyhíteni a szexuális frusztrációt? Prostihoz nem szeretnék elmenni

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 15:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Párt kell találni. Társkereső, ha élőben nem megy.
2023. márc. 29. 15:36
 2/21 anonim ***** válasza:
9%
Verd ki, rúgja be, keress nőt és/ vagy férfit.
2023. márc. 29. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
10%
Engedj az igényeidből.
2023. márc. 29. 15:41
 4/21 anonim ***** válasza:
Verjed folyamatosan.
2023. márc. 29. 15:41
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

Pedig a prostival akkorát emelkedne az önbizalmad, hogy már utána is teljesen máshogy állnál a nőkhöz és a párkereséshez. Ha nincs semmi feltűnő testi fogyatékosságod, akkor simán kaphatsz magadnak nőt. Csak adj lentebb a szintedből.

Nekem van egy 160 kilos, 170cm kollégám, aki a tipikus kis törékeny, vékony modellalkatú cicababákra hajt csak. Mondanom sem kell, hogy 10 éve nem dugott.... pedig teper rá egy nálánál 10 évvel fiatalabb, kicsit húsosabb (de semmikép sme elhízott vagy telt) távolabbi osztály kolléganője, de ez a marha észre sem veszi.

2023. márc. 29. 15:48
 6/21 A kérdező kommentje:

"Pedig a prostival akkorát emelkedne az önbizalmad, hogy már utána is teljesen máshogy állnál a nőkhöz és a párkereséshez."

Ez hogyan működne mert nem tudom elképzelni?

2023. márc. 29. 15:50
 7/21 anonim ***** válasza:
71%
Azért kell prostihoz elmenni, utána el tudod majd képzelni!
2023. márc. 29. 15:54
 8/21 anonim ***** válasza:
már volt.
2023. márc. 29. 15:57
 9/21 anonim ***** válasza:
58%
#6 Mert fogalmad sincs miről van szó, mit ad a szex. 19 évesen voltam először nővel, amikor már az összes haverom kefélt legalább 2-4 éve. Egy vagány, nagy dumás és nem szűz csajjal jöttem össze, ő szedett fel konkrétan, mert nekem annyi önbizalmam nem volt, hogy a nőkhöz sem mertem oda menni és megszólítani őket. Ez akkorát dobott az önbizalmamon, hogy onnantól elkezdtem ismerkedni és már a következő hétvégén randiztam kettőt is és az egyikkel elkezdtünk járni félévig tartott és mellette dugtam azrt a csajt is akivel elvesztettem. Félév után azért lett vége a csajjal, mert felszedtem a testvérét is. :D
2023. márc. 29. 15:58
 10/21 A kérdező kommentje:

9.

Dehát neked nem prostival volt...

Az teljesen más

2023. márc. 29. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!