Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ujjazni és nem megy be a párom pénisze a vaginámba. Ez normális?
"Mikor ujjazni próbálok, bemegy valameddig de utána fura egyben fájó érzést érzek. Viszont a párommal még kicsit se megy be."
Ha nem vagy felizgulva, attól van a "fájó érzés".
Próbálj fantáziálni és addig bedugni az ujjad, míg neked kellemes.
Minél jobban felizgulsz, úgy tágul a hüvely is.
"#14, általában minden nap mindenen szorongok 🥹"
Háááát akkor ez erősen valószínűsíti a dolgot, hogy itt bizony tényleg vaginizmusról lesz szó.
Not good but not terrible. Megoldható, de időre és türelemre lesz szükség mind a te, mind a párod részéről.
Kezdetnek nőgyógyász, aztán pszichológus. Az állandó szorongást amúgy sem ártana kezelésbe venni, hidd el, sokkal jobb a puszta lézezés is, ha már nem szorongsz:)
Maga az intimitás mennyire tölt el szorongással? Mennyire találod kényelmesnek a párod fizikai közelségét?
Azért kérdezem, mert erre pl tudok egy konkrét gyakorlatot ami segíthet kicsit a közeledésben, ha ez gond. Persze a fő okot nem oldja meg, de a nőgyógyászhoz és a pszichológushoz idő míg bekerülsz, ezt meg akár holnap el tudjátok kezdeni csinálni.:)
Nekem is volt ilyen problémám.
Amikor nőgyógyászhoz kellett mennem akkor is felfedezték, hogy nem tudnak benyúlni megnézni mi a baj (akkor más miatt voltam ott).
Aztán szép lassan rájöttem hogy egyrészt kell az is hogy fel legyél izgulva, de én ezután vettem egy dildo-t meg síkosítót és hamar sikerült magam hozzászoktatni.
A dildot is illetve a hüvely bejáratot is bekentem síkosítóval, nekem így sikerült.
Előtte hiába szexeltem, mindig fájt és nem tudtam emiatt élvezni, nem tudtak benyúlni rendesen.
Azóta sikerült kitágulnom.
Tehát neked is azt tudom tanácsolni.
Osztom a #12 és #23 véleményét.
Magának kellene próbálkozni és a párjával is csak lassan fokozatosan haladni.
Kérdező az sem baj, ha nem lesz szex egyből.
Ez nem valami verseny.
Elkezditek és ameddig jól esik, haladtok szépen.
Először csak magadon próbálkozz.
Fedezd fel a tested.
Aztán, ha már egyedül megy, akkor el tudod mondani a párodnak, hogy neked mi esik jól.
A kommunikáció az nagyon fontos.
A felnőtt filmek az megfelelnek szórakoztatásnak, de abból meríteni nem érdemes. Mert nagyon nem úgy működik a valóságban, mint, amit ott ábrázolnak.
Pl "szűz lány" címszó és el se telik 1 perc már úgy lovagol a péniszen, mint, aki már nagy gyakorlott. De ez a valóságban nem így megy. Eleinte bénázás van. Ez nem baj. Figyeld meg a tested, mely érintések esnek jól és jelezd a párodnak is. Csókolózzatok sokat.
Ne abból álljon az együttlét, hogy a párod felizgult és az azt jelenti automatikusan, hogy már be is kell tenni. Nem! Te is izgulj fel. Addig ne engedd. Mert, ha erőszakkal próbáljátok, akkor csak még jobban el veszi a kedved.
Ez nem ellazulas vagy felizgulas kerdese.
Lehet extrem eros szuzhartya pl.
Mindenkepp keress fel nogyogyaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!