Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ujjazni és nem megy be a párom pénisze a vaginámba. Ez normális?
Figyelt kérdés
A párommal már elég sokszor próbálkoztunk, de sose sikerült betennie. Próbáltuk hogy en üljek rá, de egyszerűen nem jártunk sikerrel. A párom elmondása szerint olyan érzés mikor be akarja tenni, mintha kőbe nyomna a péniszét. Esetleg valaki tudna segíteni hogy ez normalis vagy egyáltalan nem szokásos dolog.2023. márc. 28. 22:41
1/45 anonim válasza:
Mennyire vagy felizgulva, ellazulva? Saját magadnak sem tudod berakni az ujjaid? Tampon felmegy?
2/45 anonim válasza:
Igen, normális. Senki senkinek nem tudja berakni, a gyerekeket a gólya hozza.
3/45 anonim válasza:
Vannak még rajtad más lyukak is, dugjátok már oda.
4/45 A kérdező kommentje:
Általában eléggé nedves vagyok, viszont nem mondanám magam ellazultnak. Magamnak sem tudom betenni, bármennyiszer próbálkozom. Tampont nem probáltam, betét párti vagyok.
2023. márc. 28. 23:06
6/45 anonim válasza:
Nem normalis, vaginizmusnak hívják.
7/45 anonim válasza:
5. Dehogy vaginizmus! Ezt a hülyeséget még...
Függ attól, mennyi előjáték kell neked. Ha olyan vagy mint én, akkor a hosszabb előjáték a megoldás. Puszilgatás, simogatás, utána lassan egy új majd kettő. Ez olyan 5-10 perc. Pár alkalom után megtudod majd szokni a méretét is.
Ha még merül fel kérdés, én a Kefél gyakorlatokat nézegettem és a gésa golyót. Sok sikert! :)
8/45 anonim válasza:
1-es vagyok, izgasd fel magad és lazulj el. Ha nagyon nem megy, akkor nincs kizárva hogy vaginizmus, sajnos ez pszichés eredetű, de lehet rajta segíteni.
9/45 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! <3
2023. márc. 28. 23:16
10/45 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet vaginizmusabb annál, hogy még az ujját se tudja betenni. Az hogyha még hüvelybemenete sincs?😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!