Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen technikákat szerettek orálban, ha a csaj csinálja?
Figyelt kérdés
Kinek, milyen tippjei vannak... érdekel. Hogy szeretik a pasik2023. márc. 28. 19:58
1/20 anonim válasza:
Szeretem amikor a barátnőm egyik kezével rá is dolgozik miközben cumizik
2/20 Pillér2 válasza:
Az enyèm csak erőszakos szopatásra megy el.
3/20 anonim válasza:
Ha bekapja tövig, az jó nagyon.
4/20 anonim válasza:
Őszintén nem tudom eldönteni, hogy nekem lett magas az ingerküszöböm, vagy a barátnőm nem szop olyan jól. Inkább az előbbi azt hiszem. Sima szopásra már el sem tudom élvezni, ezert olyan trükköket vet be, hogy pl simogatja a golyóimat, az ánuszomat izgatja finoman, rásegít tempósan kézzel, stb, ezeket élvezem nagyon.
5/20 anonim válasza:
Nem kell igazi mélytorok, de próbálja meg a lehető legmélyebben, legyen feltöltött ajka, vagy nagyon telt természetes, és szopás közben legyen kinyújtva a nyelve. Ennyi.
6/20 anonim válasza:
Mindegy, csak csinálja valahogy.
Az is lehet ám izgató, ha egy nő ügyetlenkedik kicsit. 🤪😄
7/20 anonim válasza:
7.
Ez igen. 👍
Ezek a menyecskék nem ügyetlenkednek.
8/20 anonim válasza:
5. Csak az ajka mérete számít? Kemény..
9/20 anonim válasza:
Ha nem csak immelàmmal csinàlja az lelombozó ..szopja rendesen masszírozza a golyóim a fenekemet is markolàzhatja minél kevesebbet verje kézzel .. vákum legyen akkor intenzív...
10/20 anonim válasza:
Nem csak az ajka mérete számít, tudni is kell használni, de, ha nincs mit (feltöltött vagy telt ajkak) használni akkor már ott elbukott a jó szopás esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!