Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 42-55 éves nők ti igénylitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42-55 éves nők ti igénylitek a szexet? Van akit elhanyagol a párja? Hogy bírjátok? Én 40 éves vagyok a feleségem 49 És 4 éve Nincs már szex. Én nem bírom már

Figyelt kérdés

2023. márc. 27. 08:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
Tarts szeretőt, vagy járj kurvához.
2023. márc. 27. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
3 éve van barátnőm aki 44 éves. Nagyon igényes, jól néz ki stb. Komolyan mondom, folyton dugna. Olyan heti 4-5 de van amikor 7/7 nap. Persze néha van kisebb kihagyás is ha úgy jön össze de lényegében mindig kívánja. De lehet, hogy az exével nem volt így, ezt már nem tudom, lehet, hogy az újdonság ami feldobja. Sajnos a legtöbb kapcsolat idővel beszürkül.
2023. márc. 27. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
29%

Nem értelek!

40 évesen nekem 30 körüli feleségem lenne!

Most amúgy 50 plusszos nők zaklatnak folyamatosan hogy kúrnának velem.

Ember! Te valamit rohadtul szarul csinálsz!

2023. márc. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!