Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42-55 éves nők ti igénylitek a szexet? Van akit elhanyagol a párja? Hogy bírjátok? Én 40 éves vagyok a feleségem 49 És 4 éve Nincs már szex. Én nem bírom már
Nálunk én vagyok a fiatalabb és a feleségem az idősebb..
Semmi igénye nincs a szexre és emiatt sok a vita közöttünk… válás vagy megcsalás ami eszembe jutott.
Azért kérdeznék olyan nőket aki idősebbek és náluk mi a helyzet
Nyunyókám, neked nem jut itt nő, 40-es sem. 🤣
Kár probalkozni. Nagyon átlátszó vagy. Ilyen módon max valami buta bennszülött igénytelen bűzös barlangába dughatod
Nálunk meg pont fordítva van. Én igényelném, a férjem viszont sokkal kevésbé. Nekem szeretőm van/lett.
Nna nem pont emiatt lett, de így a testiség, intimitás kérdése is megoldódott. Nem lehet, hogy a feleségének (is) van vkije? És veled azért nem akarja?
Egy 50 körüli nő
Köszönöm az építő hozzá szólásod, ritka unalmas életed lehet,a rosszindulatú
Megjegyzéseddel.. én bízok benne, hogy van igényes 42-50-es igényes nő!
Igaz én is igényes vagyok azért bizakodok.. próbálj meg pozitívan gondolkozni sportolj.. szép napot neked
#6 köszönöm
Nem kell versenyezni miért kéne?
40 évesen a legg jobb korba vagyok😉 1-1,5 bírom
Igényes nőt keresek ennyi szép napot neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!