Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomó 18 körüli lány írogatja hogy 40 éves palira
vágyik, ilyen jó dolgunk lesz még később is?
Ha a gyakoris lányok mondják, akkor biztosan úgy is van.
Meg persze tényleg lányok is.
A húsvéti nyusziban is hiszel? Már tojja a tojásokat.
2023. márc. 5. 23:57
Na na, azért nem minden arany ami fénylik. Másrészt mondani bármit lehet de az tény ha elmúltál 40, és nem nézel ki kivételesen jól (sármos, feszes seggű, kigyúrt stb), akkor a csajok ÁTNÉZNEK rajtad
Aztán maradnak a dagadtak, más etnikumúak, és a levitézlett csatakancák
2023. márc. 6. 00:00
Ha van kisugárzásod, fellépésed, stílusod, jól kommunikálsz ÉS nem egy leharcolt, lepukkant aputestű 40-es vagy akkor van keresnivalód 40 felett is.
2023. márc. 6. 01:57
Mert neked amúgy jó dolgod van mostanság? A legnagyobb szexuális jellegű élményed az volt az elmúlt pár évben hogy a vécésnéninek tetszett a farkad. Persze abból se lett semmi amúgy mert annyira azért mégsem tetszett neki hogy legalább leszopjon. 40 éves korodra már valószínüleg hajad se lesz a fejed búbján szóval szarabbul fogsz kinézni mint jelenleg. Ami azért kellemetlen mert jelenleg sem nézel ki valami rohadt jól. 40 éves csávó akkor kell a fiatal csajnak ha az addigra teljesen felépítette magát minden szinten. A sportos külseje miatt letagadhat tíz évet,anyagilag,egzisztenciálisan meg a topon van. Te 40 éves korodra nagy eséllyel ugyanott fogsz tartani mint most,a nővéred szobájában pálinkamámorban fetrengve fogsz trollkodni a gyakorin.Szóval ne számíts semmi jóra.
2023. márc. 6. 03:48
38 vagyok bármikor ismerkednék fiatal lányokkal.
2023. márc. 6. 05:26
A java 18/L valójàban 35/Laci.
Amint ezt felfogod Bazsi, boldogabb életed lehet. Apropó, a múltkori,sukàr piros szett nem jött be a vàlasztottnak?
2023. márc. 6. 06:33
Neked nem, Zserbi, neked nem!
F40
2023. márc. 6. 07:08
Versenyezni fognak a 18 évesek, hogy ki mehet hozzád a hajléktalanszállóra.
2023. márc. 6. 09:23
Én 49 éves vagyok. Igaz kb 40 - 43 nak néznek leginkább, sportoltam rendszeresen 44 éves koromig, nincs rajtam zsír, ápolt, igényes, intelligens vagyok.
Jelenleg egy 27 és egy 33 éves nő szeretne meghódítani...🤔
2023. márc. 6. 10:18
Gyerekek, miért nem szóltok hogy itt a helyem. Jól nézek ki, van szövegem, jól tartom magam 41 vagyok. Jahh és közmunkás XD ide irjam hogy nem kérek privátit 😂😁😂🤣
2023. márc. 6. 13:16
Kapcsolódó kérdések: