Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cum dump maratonhoz milyen tanácsaitok vannak?
Figyelt kérdés
Már régóta kia karom próbálni, csak eddig nem volt bátorságom hozzá.
Rengeteg férfi jelentkező van, de egyiknek sem volt nem, hogy friss, de semmilyen nemi betegség lelete. Ezt akkor hogyan? Bizalomra nem adok idegenekkel.
Ismerős Kleopátra története valakinek?
Feljegyzések alapján egymaga 100 szolgálóját elégítette ki 1 nap alatt. Én nem akarom ezt megdönteni, de 10 férfit bevállalnék.
A nemi betegség szűrés fizetős, de senki nem akar fizetni, hogy aztán gumi nélkül csináljuk.
Ilyenkor mit tehet a nő?
39L
#gangbang #Cumdump
2023. márc. 26. 15:33
2/9 anonim válasza:
Vagy fizeted a jelentkezők szűrését, vagy lemondasz a vágyadról, vagy addig keresgélsz, ameddig nem találsz ilyen fickókat. Talán jobban kell hirdetni, hogy erre vágysz, de ez a feltételed, és nem válogatsz amúgy.
3/9 anonim válasza:
én úgy voltam ha mentem szexelni, szopni, hogy egyszer élünk
sosem kaptam el semmit
N
5/9 A kérdező kommentje:
XD
2023. márc. 26. 16:09
6/9 anonim válasza:
Kérdező, és neked lenne friss EÜ-s papírod? Csak mert vannak nemibetegségek, amik orális szex által is terjedhetnek.
7/9 anonim válasza:
#4:
Ne légy már ilyen rosszhiszemű! Lehet, hogy László.:)
9/9 anonim válasza:
Nálunk mikor ilyen buli van mindenki megcsináltatja. Nem tudom miért probléma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!