Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "olyan" lányok?
Akiktől léptek le első szex után, azok előtte vagy utána mondták a fickónak, hogy ők egyébként nem "olyanok"?
Volt, hogy amikor ez elhangzott akkor leléptek és amikor nem hangzott el, akkor nem léptek le?
Itt most kinek a lelépéséről van szó?Fiúé vagy lányé?
Ne haragudj,de nem világos ez számomra.
Nálam lépett le fiú,igaz csak a második alkalom után és úgy,hogy ő szólt,hogy ennyi volt...
Nekem első kapcsolatnak indult,tudta jól,hogy komolyat szeretnék,ő meg ígért fűt-fát.
Egy éltre megtanultam a leckét.:D
Rólam tudta, hogy szűz voltam, tehát adta magát a tény, hogy nem vagyok (voltam) "olyan", aztán mégis ott hagyott miután megkapta, amit akart. Később mikor utólag sírtam el ezt valakinek, tehát nem mondtam meg nem jeleztem semmivel, hogy márpedig én nem vagyok "olyan", ugyanúgy otthagyott. Szerintem itt nem az "olyanságom" vagy "nem olyanságom" bizonygatása a lényeg, hanem hogy egy találkozás után lefekszem-e valakivel vagy sem. Minthogy én akkor is és azóta is simán lefeküdtem a nekem tetsző férfival igen rövid ismeretség után, ezért mondhatni én "olyan" lány vagyok (voltam), de ezt szóban nem feltétlenül kellett közölnöm, tudták maguktól is, ha mást nem feltűnt amikor a bemutatkozás után nem sokkal már szexeltünk.
Több olyan kapcsolatom volt egyébként, ahol nem léptek le, miután megkapták amit akartak, jelenleg is férjnél vagyok és több férfiról tudom teljes bizonyossággal, hogy bár "olyan" nő vagyok (voltam, ez valahol személyiségjellemző szerinte), nem titkolom, mégis tartós kapcsolatot szeretnének velem. Szerintem ez nem ettől függ, hogy őszinte legyek, tapasztalatom szerint férfinak az többet ér, hogy hogy érzi magát az adott nővel, mint hogy mennyire könnyű ágyba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!