Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire folyik bele a családo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire folyik bele a családotok az életetekbe, ez már zavarna lányok titeket?

Figyelt kérdés

A családi vállalkozásban dolgozok emiatt minden nap együtt vagyok a családommal. Sokszor rángatnak ide v oda mikor melyik helyen van több munka.

Sokszor főz anyám nekünk kaját v vesznek cuccokat csak úgy s nem kérdezik h kell e..de ha azt mondom h már van akkor meg olyan mintha megsértődne h miért vettünk hisz ő is vett..

Meg ha átjönnek anyám mintha vizsgálódna h mi hogy van a lakásban.

Családom egyik lakásában élünk 2en..30f

2019. febr. 28. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor szeretnéd még megkérdezni ugyan ezt?

A válasz ugyan az. Élhetetlen ez a helyzet így. Soha nem tudnám tolerálni ha a szülőknek bármilyen beleszólása lenne az életünkbe vagy úgy vennének nekünk baromságokat, hogy meg se kérdeznek. 1 hónapig nem bírnám ilyen kapcsolatban.

A szülő ne szóljon bele. Felnőtt emberek vagyunk. Sem az én szüleim, sem a párom szülei semmilyen formában nem szólhatnak bele az életünkbe. Az elején próbálkoztak, de nem engedtük nekik. Semmi közük hozzá.

2019. febr. 28. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselném jól. Az egy dolog, hogy családi vállalkozásban dolgozol és azt csinálod, amit ott kell, az is egy dolog, hogy olykor főz a család nektek is, de cuccokat ne vegyenek, ha átmennek hozzátok, akkor ne nézelődjenek, kutakodjanak, az a ti kettőtök otthona, akkor is ha papíron az ő lakásuk.
2019. febr. 28. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szüleim szintén nagyon támogatóak velem/velünk. Bár én messze élek tőlük, ha látogatóba megyek olyan nincs, hogy ne teli hátizsákkal érkezzek haza tőlük, anyum olyankor oda pakolja a fél lakást mindig. Vigyél kaját, itt van konzerv, ezt is vigyél azt is vigyél. Én hálás vagyok nekik érte, mert most nem vagyunk olyan tehetősek és jól jön, hogy ha mondjuk nem kell főzni, mert kapunk tőlük kaját. Ellenben az zavarna, ha megsértődne, hogyha valamire azt mondom, hogy nem kell mert van, valamint azon is, hogy vizsgálódnak a lakásban.
2019. febr. 28. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Semennyire, mert normàlisak. De amúgy nem is engednénk. Meghívàs nélkül sem jön senki, be sem engednénk. Bunkósàg csak úgy beàllítani, előzetes értesítés nélkül plàne. Magànszféràt tiszteletben kell tartani. Aki nem teszi, az tőlem àcsoroghat a kapuban amíg meg nem unja. Ha nem jön rà magàtól majd megtanulja.

Sértődés se izgat. Óvoda. Ha meg nem kérem hogy főzzön/ vegyen / adjon, ne lepődjön meg senki hogy nem feltètlen kérjük.

Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Ha nem vagy hatàrozott, nem àllsz ki magatokért, làbtörlő maradsz, - egy bàbu amit ide oda lehet ràngatni.

2019. febr. 28. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A legrosszabb amikor a szülök a saját gyerekük gyerekét a sajátjukként akarják nevelni és megfosztanak téged a szülői uttól . Nem szabad hagyni!
2019. febr. 28. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Kellemetlen
2024. júl. 1. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!